New York Giants – Philadelphia Eagles
több mint 8 éve
www.streamhd.eu/nfl/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-341.phprivonet.info/ch20.html
live.robinwidget.com/streamvideo8/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-45491.html
wiz1.net/channel9
watch.ustvnow.com/guide HD
www.sportonline-tv.com/hd3.php
305sports.xyz/streams/stream-1/ HD, telefonról is
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
ozibozi
16 964
kopognak a szomszédokmég mindig remegek, minden héten vasárnap... :/meghaltam.....ne is mondd, szarrá téptem a pólómat az int-nél 😊
ironroy
Szesze
ironroy
több mint 8 éve
még mindig remegek, minden héten vasárnap... :/meghaltam.....ne is mondd, szarrá téptem a pólómat az int-nél 😊
ironroy
Szesze
több mint 8 éve
MrMiksa
3 731
Skinst nem számolom ide, az sima hazai voltRedskins, Lions, Boys, Giants...4 lesz az.Ok....ez elment...de azért elgondolkodtató, hogy még így is szoros volt. 😊Meg lehet baszni a kurva szoros vereségeket már harmadszor a büdös picsába! annál idegesítőbb...
Greengo
MrMiksa
balintbaba
több mint 8 éve
mi viszont 5-ből 4 szoros meccset behúztunk, igazából ilyenen szokott múlni a PO.. persze még messze vagyunk tőle, de ez egy nagy lépés volt az biztos
több mint 8 éve
zsojti
4 063
RZ-ben rendre elfogy a csapat...ezen Pedersonnak kell változtatni, kurva hülye playeket hív
több mint 8 éve
Redskins, Lions, Boys, Giants...4 lesz az.Ok....ez elment...de azért elgondolkodtató, hogy még így is szoros volt. 😊Meg lehet baszni a kurva szoros vereségeket már harmadszor a büdös picsába! annál idegesítőbb...
Greengo
MrMiksa
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Na csá mindenkinek!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
Köszi srácok a követést, köszi Eagles a győzelmet, találkozunk még 😊
több mint 8 éve
MrMiksa
3 731
Ok....ez elment...de azért elgondolkodtató, hogy még így is szoros volt. 😊Meg lehet baszni a kurva szoros vereségeket már harmadszor a büdös picsába! annál idegesítőbb...
Greengo
több mint 8 éve
Szépen megvertük magunkat, a red zone offense siralmas.Gratula a Giantsnek, 16. héten visszavágunk
több mint 8 éve
Szvsz várható volt hogy egyszer kikapunk, nem is tudom mióta nem nyert a Giants ellenünk...
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Tessék, ott volt a lehetőség Wentz előtt. Megint nem ment. Ez egy jó szar passz volt.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
a két korai INTel is simán meglett volna, ha nem mennek rá kétszer is fg helyett, hát ilyen eez a biznisz
több mint 8 éve
Csak mert annyira üdvözölték...😂Hát szvsz nem Waden múlt!!😁hát ez az utsó dobás biztos hogy nem 😊
nagir
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
eaglesfan1993
233
Baszódjon meg az O...kibaszott szégyen amit ma műveltek.
több mint 8 éve
K élet mirt is sikerükt vilna Wentz bust.......még egyszer nem tzdtunk fordítani vele bezzeg ha Foles lett volna 😉
több mint 8 éve
meghaltam.....ne is mondd, szarrá téptem a pólómat az int-nél 😊
ironroy
több mint 8 éve
nem hittem el, hogy meg tudjuk ezt így csinálni, de mégis!oké, sorry myfriend, szerencsére jól alakultak a dolgok1&10-re írtam, legalábbis nálam ott tartott a streamamikor írtad akkor 3&10 volt, az nem épp olyan helyzet, hogy nem tudjuk kivédekezni1:45 és 3 időkérésnem érzem azt, hog yezt ki tudnánk védekezni. Nem lenne jobb beengedni és visszatámadni?jézus, dehogy
balu10
kristof
balu10
Mazzu
balu10
Mazzu
több mint 8 éve
Én is.bocsánat, nem láttam őketjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóBazmeg ne már előre. Kértelek többször.
Szesze
Eazzy
Szesze
több mint 8 éve
Hát szvsz nem Waden múlt!!😁hát ez az utsó dobás biztos hogy nem 😊
nagir
több mint 8 éve
meghaltam.....
több mint 8 éve
bocsánat, nem láttam őketjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóBazmeg ne már előre. Kértelek többször.
Szesze
Eazzy
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
oké, sorry myfriend, szerencsére jól alakultak a dolgok1&10-re írtam, legalábbis nálam ott tartott a streamamikor írtad akkor 3&10 volt, az nem épp olyan helyzet, hogy nem tudjuk kivédekezni1:45 és 3 időkérésnem érzem azt, hog yezt ki tudnánk védekezni. Nem lenne jobb beengedni és visszatámadni?jézus, dehogy
balu10
kristof
balu10
Mazzu
balu10