New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 4 éve
miért kér időt? nemár.. mennék már cigizniAzzanak csak a fiúk
karmïgran
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
miért kér időt? nemár.. mennék már cigizniszerintem mehetsz nyugodtan
karmïgran
több mint 4 éve
miért kér időt? nemár.. mennék már cigizni
több mint 4 éve
térdeljünk, mielőtt kidől mindenkiti még abba is képesek vagytok belesérülni
csipkelli
több mint 4 éve
Vagy egy Shurmur-McAdo HC páros?csak azt ne, esküszöm inkább maradjon Surmódallas meccs közben kb eldőltIgen bár én attól felel h tényleg idehozzak a tapsolos barmot
Szesze
csebi
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
csak azt ne, esküszöm inkább maradjon Surmódallas meccs közben kb eldőltIgen bár én attól felel h tényleg idehozzak a tapsolos barmot
Szesze
csebi
több mint 4 éve
térdeljünk, mielőtt kidől mindenkiAbban is leserulne vki
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
térdeljünk, mielőtt kidől mindenki
több mint 4 éve
Ok, akkor mi mehetnénk még FG ig 😊
több mint 4 éve
ozibozi
17 142
Jó gyerek, kérdés ha majd komolyan veszik a védők akkor mire lesz képes
több mint 4 éve
dallas meccs közben kb eldőltIgen bár én attól felek h tényleg idehozzak a tapsolos barmot
Szesze
Szerkesztette: csebi
több mint 4 éve
Awesome88
1 236
ez nem dropp volt, kiverték a kezéből...ebből a Smith gyerekből még kedvenc is lehetDroppolt is h ne legyen 😊
Szesze
csebi
több mint 4 éve
hát elég kórház passz voltebből a Smith gyerekből még kedvenc is lehetDroppolt is h ne legyen 😊
Szesze
csebi
több mint 4 éve
dallas meccs közben kb eldőlt
több mint 4 éve
ebből a Smith gyerekből még kedvenc is lehetDroppolt is h ne legyen 😊
Szesze
több mint 4 éve
ebből a Smith gyerekből még kedvenc is lehet
több mint 4 éve
Aztért legalább FGig engedjük őket....
több mint 4 éve
Ezek a távoli szélső passzok nem mennem ma Jonesnak
több mint 4 éve
ozibozi
17 142
Ez egy jó gyerek
több mint 4 éve
Awesome88
1 236
Amúgy ha vhol practice squad játékosok játszanak az philly nem mi, bmit is mond ShurmurIgen, a különbség annyi, hogy nálunk a kezdők is PS szintűek...
csebi
több mint 4 éve
Mi DPvel csak így játszhatunk le egy idényt különben nem lenne tűz.....Na ez óriási baj........Én nem tudom ki átkozott meg titeket, de kb bármelyik contactból egy sérült emberetek jön ki...jobbulást mindenkinek
dande
Rodaron
több mint 4 éve
lemaradtam.. az extra pontnál sérült le Brooks?Ott elég komolynak tunik
karmïgran
több mint 4 éve
Amúgy ha vhol practice squad játékosok játszanak az philly nem mi, bmit is mond Shurmur
több mint 4 éve
lemaradtam.. az extra pontnál sérült le Brooks?
több mint 4 éve
jah, hát jobban megérdemlitek mint a Cowboys, de ez minden idők egyik leggyengébb csoportja idén, normális esetben egyik csapatnak se lenne semmi keresnivalója a POban(ha megyünk) mondj még egy csapatot ahol ennyi sérülés ellenére van PO esély? oké fos az NFC East, de azért sokat elmond a csapat tartásáróljah, csak a PO-ba is azzal mentekKépzeld milyen lenne az A csapat ha a C játszik...Fél pályáról nem bírunk egy normális driveot összerekni, de azért POért megyünk....nem akarlak elkeseríteni, de ilyen gyenge támadójátékot még senki nem produkált ellenünk idén 😊 persze így is lesz 200+ yard félidőre, de ettől még igaz
dande
Szesze
zsoeo
Szesze
Közben tessék a liga egyik legjobb Guard-ja is lesérül nem hiszem el
zsoeo