New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 1 éve
Azta Bobby mit megy
több mint 1 éve
Várjatok, ezek edzőt buktatnak???
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
aztakurva, hogyan lehet Cunninghem ekkora segghülye pl, hogy a másik szügből érkező saját játékosunk felé választ szöget? 3 playból végigmentek...
több mint 1 éve
Missed tackel hegyekA fiúk azt hiszik flag foci.
dande2
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Azèrt ennyire vérlázító leelègèsre nem gondoltam menjenek az anyjukba abba...
több mint 1 éve
Ez az!!!
több mint 1 éve
Ahhoz képest hogy itt milyen előszezon feeling van a dallasi meccsen fejelgetnek meg personal faul megy ezerrel
több mint 1 éve
kár hogy vége a szezonnak 😊
több mint 1 éve
Szabadon elkapja Waller senki a közelèbe
több mint 1 éve
Missed tackel hegyek
több mint 1 éve
már másfél hónapja kurvagyenge a játék, de baszki ez hétről-hétre szarabb 😀Te, erre play-ről play-re ráteszünk egy lapáttal. Ez így most kb bottom 3 csapat.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Annyira szánalmas nekik bejön a 15yardról blitz.... szerintem a Bills meccs utan eldöntöttül hogy játszunk 7 előszezon meccset masra nem tudok gondolni
több mint 1 éve
nrm spórolunk a blitzekkel ma sem, fura módon eddig nagyon jól működnek
több mint 1 éve
már másfél hónapja kurvagyenge a játék, de baszki ez hétről-hétre szarabb 😀Legalább látszik valami tendencia 😆
eaglesmcnabb
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Nekem innen a fotelból már gyanús volt mikor futott az irányító felé, hogy meg fogja azt a labdát kapni 😊0
több mint 1 éve
már másfél hónapja kurvagyenge a játék, de baszki ez hétről-hétre szarabb 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Bocs tèvedtem a 10-0-l is jó lesz.
több mint 1 éve
TDSpoiler alert!
Zet
több mint 1 éve
TD
több mint 1 éve
Robinson nagyon jó hetek óta.
több mint 1 éve
szép 😊