New York Jets - Buffalo Bills

több mint 7 éve
buburubu Chicago Bears 25
Jöhet a Deonte Thompson 200 yardos meccs.
Muffalo_Bafia
Hú azt de élvezném! Nem tudom mi lenne a mit kapna a mi WR coaching stuffunk...

"The Bears are who we thought they were!"
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Jöhet a Deonte Thompson 200 yardos meccs.

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
zay kiesése nagyobb csapás mitn houstonban watson .s

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Zay nem néz ki jól.
iktriad
Konkrétan egy Miller lite verzió...

több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 304 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Gyanús is volt már, hogy van WR... :S

Liverpool Fc
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Zay nem néz ki jól.
több mint 7 éve
mekkora lenne már, ha nem középső futással kezdené a bills a driveot
eaglesmcnabb
Meghúznánk a váratlant.
Muffalo_Bafia
És meghúztuk.

több mint 7 éve
eaglesmcnabb
Meghúznánk a váratlant.

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
twitch(4thline) Green Bay Packers Wisconsin Badgers 716 — twitch@citromail.hu
Megmondtam idény elején, hogy a Jetsnek fogok drukkolni Adams draftolása miatt, de nem lehet nem szimpatizálni ezzel a Billsel, hogy érjék el végre a POt idén. Nagy dillemába vagyok most itt.
alatriste
Minek szurkolni? Egyszerűen csak élvezd a passzjátékokat és, hogy nem MM hívja a játékokat.
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 290
ezért erős PO aspiráns a JAX. ők azok, akiknél ha kidőlne a kezdő QB, akkor se csökkenne az esélyük szignifikánsan
eaglesmcnabb
Nem ez a csapat a Vikings. Sőt ott már ki is esett a no1 és no2 QB is, ja meg a no1 RB is. Ja meg hol sérült a legjobb WR, hol nem. Szarul is állnak... Ja várj!
alatriste
A schedule keményebb része még előttük áll, plusz tavaly is jól kezdtek, aztán történt ami történt.

Szerkesztette: Kampman
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 304 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
ezért erős PO aspiráns a JAX. ők azok, akiknél ha kidőlne a kezdő QB, akkor se csökkenne az esélyük szignifikánsan
eaglesmcnabb
Nem ez a csapat a Vikings. Sőt ott már ki is esett a no1 és no2 QB is, ja meg a no1 RB is. Ja meg hol sérült a legjobb WR, hol nem. Szarul is állnak... Ja várj!

Liverpool Fc
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wilkerson kezdi észrevenni, hogy szezon van?
alatriste
Így szezon közepén illene. 😊
több mint 7 éve
Wilkerson kezdi észrevenni, hogy szezon van?

Liverpool Fc
több mint 7 éve
eaglesmcnabb
Henne azért szerintem rosszabb opció, mint Blake. Minden 3. labdáját leütnék a LOS-en, plusz fele annyira sem mobilis, mint Bortles.

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
fasza futás-futás-deep playcall

több mint 7 éve
Megmondtam idény elején, hogy a Jetsnek fogok drukkolni Adams draftolása miatt, de nem lehet nem szimpatizálni ezzel a Billsel, hogy érjék el végre a POt idén. Nagy dillemába vagyok most itt.
alatriste
Drukkolj az X-nek.
több mint 7 éve

több mint 7 éve

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 290
A kollektív szerződés egyik titkos záradéka szerint a Packersnek, mint csapatnak járó bírói segítség az ex-Packers játékosokat is megilleti a távozásukat követő szezonban.
több mint 7 éve
Apex New York Jets 2 980
Ez azt nagy lökés volt, de nem is értem a legközelebb lévő spori TD-t fúj de aki távolabb van az meg OPI-t dafuq

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 7 éve
ajándék opi
eaglesmcnabb
Jerome Bogernek a hangján kívül semmi más pozitívuma nincs, mint zebra.
több mint 7 éve
ajándék opi

több mint 7 éve
ZAYYYYYY

több mint 7 éve
Zay Jones összeszedte magát. Ámen.
Muffalo_Bafia
nyakára jött a konkurencia, muszáj volt
eaglesmcnabb
Ma nagyon megy neki egyelőre.