New York Jets - Cleveland Browns
több mint 3 éve
És ha a Dolphins és mi is 10-6 leszünk?akkor is miami
Zaborn
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Na talán momentum....ha innen se akkor sehonnan...
MC12
Sok ez a 17 pont közte és tudva h 1.5 negyed van még.
több mint 3 éve
MC12
6 359
Na talán momentum....ha innen se akkor sehonnan...
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Zaborn
105
És ha a Dolphins és mi is 10-6 leszünk?
több mint 3 éve
Ha nyeri az összes meccsét a colts, miami, ravens akk nekünk a 11-5 se elégilyen rekord van amúgy h 15 év alatt kétszer nem bejutni POba 10-6al?Mi van akkor, ha ma kikaptok, minket vertek, de a Ravens nyer kettőt? Akkor is bennt vagytok?
P@trik
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
ilyen rekord van amúgy h 15 év alatt kétszer nem bejutni POba 10-6al?Mi van akkor, ha ma kikaptok, minket vertek, de a Ravens nyer kettőt? Akkor is bennt vagytok?
P@trik
több mint 3 éve
Kampman
28 290
ilyen rekord van amúgy h 15 év alatt kétszer nem bejutni POba 10-6al?Az utóbbi évtizedekben biztosan nem.
P@trik
több mint 3 éve
Adam Gase after making sure the Jets don't get the first overall pick pic.twitter.com/JvBn2cDsuZ
— #RingerNFL (@ringernfl) December 27, 2020
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Harris UDFA volt?
több mint 3 éve
ktms
617
Maradjunk annyiban, hogyha a védelem nem tud előre lépni és besegíteni a meccsbe, akkor nincs keresnivalónk a PO-ban. Akkor sem, ha most óriási pech miatt nem játszik a komplett WR sor. Az csak plusz infó, hogy mostmár látjuk miért gyakorlócsapatos WR az, akit oda szerződtetnek és miért van rosteren aki oda való.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
ezt a védekezést azért megkérdezném woodstól2. ilyen volt már ma este.
P@trik
több mint 3 éve
ezt a védekezést azért megkérdezném woodstól
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Liga legszarabb QBját naggyá teszitek...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Jets még bejuthat a playoffba?Hagyjuk ezeket az idióta és felesleges kommenteket, kösz.
Löfli
több mint 3 éve
mondjuk már nem ...én se 😀 de hátha jól pattan nekünk is kb ennyi van köztünkOptimista vagy de én eddig semmi értékelhetőt nem láttam.Ez egy nulla volt tőlünk, a nyugodtan kikapcsolható kategóriás meccs.tetszik a cinizmusod de csak van még egy félidő és nincs sok közte😀
Jets elbukta az 1/1-ét mi meg jó eséllyel a PO-ot azt ende.
P@trik
Drip
P@trik
Drip
több mint 3 éve
Jets még bejuthat a playoffba?
több mint 3 éve
én se 😀 de hátha jól pattan nekünk is kb ennyi van köztünkOptimista vagy de én eddig semmi értékelhetőt nem láttam.Ez egy nulla volt tőlünk, a nyugodtan kikapcsolható kategóriás meccs.tetszik a cinizmusod de csak van még egy félidő és nincs sok közte😀
P@trik
Drip
P@trik
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Fasza zászló maradt el...
több mint 3 éve
Optimista vagy de én eddig semmi értékelhetőt nem láttam.Ez egy nulla volt tőlünk, a nyugodtan kikapcsolható kategóriás meccs.tetszik a cinizmusod de csak van még egy félidő és nincs sok közte😀
P@trik
Drip
több mint 3 éve
Ez egy nulla volt tőlünk, a nyugodtan kikapcsolható kategóriás meccs.tetszik a cinizmusod de csak van még egy félidő és nincs sok közte😀
P@trik
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Az erő legyen veledSkacok miért a punter csűrte rá?Mert Parkey lábába 40 yard is alig van. Gillan meg rúgott az egyetemen 50+os FGt.
VvAlekosz
P@trik
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Kösz tesaSkacok miért a punter csűrte rá?Mert Parkey lábába 40 yard is alig van. Gillan meg rúgott az egyetemen 50+os FGt.
VvAlekosz
P@trik