NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
szegény iktriad nem Westermann
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Sheldon Day lett.
több mint 8 éve
nem nem egy DT
több mint 8 éve
picsába, én is jax szurker leszek 😕
több mint 8 éve
braxa88
12 534
nem tudnak hibázni a jaguárok
több mint 8 éve
Nézzük jön e Westermann. 😀Nagyon örülnék neki.
Vrij6
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Chargers: Joshua Perry.... hááát, OLB....itt aztál lesz LB hegy3-4-ben ő ILB.
Chargers LT
több mint 8 éve
Nézzük jön e Westermann. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Na előre Westermanért (vagy Sheldon Dayért?).
több mint 8 éve
Bosa nem érti, hogy mi van, mondom, hogy rendszeridegen..
több mint 8 éve
érdekes új játékosokat megismerni így a végén a draftnak (legalább is nekem) akiket nem ismerek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
DaddyBear
888
Tisztában vagyunk ezzel mindannyian itt,de ezt különösen ki kellett emelni! 😀Tapper nem néz ki okosnak! 😀Nem az a dolga hogy okos legyen 😀 de osztom a véleményed 😀
Süsü
MirrMurr
több mint 8 éve
Chargers: Joshua Perry.... hááát, OLB....itt aztál lesz LB hegy
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
pass rusher rush
több mint 8 éve
Jerry TAPPERolt egy pass rushert. Tapper Harley se csinálta jobban.Mívesen Rímes
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Amúgy nem lennék meglepve. Bár Ogbah szerintem jó pick volt, csak | ne | tudják jól használni.A Moneyball után jöhet a négy edge rusheres base defense is a Brownsnál, ott volt Kruger, Orchard,Sanszosan Schobert lesz belőlük a legjobb játékos. 😊Mingo, majd a drafton jött Ogbah, Nassib, és most Schobert.
vassadi
iktriad
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Tapper ment a Dallas-hoz, jó lesz ottnincs nagy konkurencia
Go Vikings!
több mint 8 éve
Tapper nem néz ki okosnak! 😀Nem az a dolga hogy okos legyen 😀 de osztom a véleményed 😀
Süsü
több mint 8 éve
Nem tudom ki mit követ, de szerintem itt teljesen real timeban adják én már bőven láttam, hogy trade mikor itt még nem is volt szó róla:www.nfl.com/draft/2016/live?module=HP11_traffic_driver
több mint 8 éve
Jerry TAPPERolt egy pass rushert. Tapper Harley se csinálta jobban.
több mint 8 éve
Tapper ment a Dallas-hoz, jó lesz ott
több mint 8 éve
DaddyBear
888
Tapper nem néz ki okosnak! 😀
több mint 8 éve
Klaci79
22 220
a 102. pick volt 2012-ben Cousins...most a 100. Cook...egy kis párhuzam
több mint 8 éve
DaddyBear
888
Értsd a poént! 😀mert nekünk nincs QB-nk (Sam s Daniel háát) nekik meg még ott van McGloin is aki szintén nem olyan rossz.....Raiders tradlet és Cook, na ő nekik minek..mert nektek minek Wentz? 😛
dande
Süsü
dande
több mint 8 éve
A Moneyball után jöhet a négy edge rusheres base defense is a Brownsnál, ott volt Kruger, Orchard,Sanszosan Schobert lesz belőlük a legjobb játékos. 😊Mingo, majd a drafton jött Ogbah, Nassib, és most Schobert.
vassadi