NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
5db Ravens pick a 4.körben, az szépErre gyúrtunk tegnap, rohadt kíváncsi leszek mihez kezdenek vele...
braxa88
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
WOW, reach
több mint 8 éve
Akkor remélem kiválasztja saját magát megint : Djaja, szurkolók meg játékosok fogják bejelenteni a pickeket, pl Bosa a chargersnél 😊Szerintem most is csak beköszönni jött, már a 3. kört se ő nyomta.de laza goodell pápamég mindig ő van? eddigi években leadta a boltot a második kör után egy alattvalójának.
Löfli
Fucu
Vito
Löfli
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Sziasztok!Végre én is tudom követni a draftot és ma már izgalmas 5-6-7. körös pickjeink is lesznek 😀
több mint 8 éve
braxa88
12 534
5db Ravens pick a 4.körben, az szép
több mint 8 éve
Billy nem 1/1 kaliberú, inkább már a testvére JohnnyÁÁÁ alkoholistákat nem húznak 1/1 re. Márpedig neki elég gyanús híre vanfogadni mernék, hopgy goff lesz az 1/1! Jó szurkolást mindenkinek sziasztok!Megtenném mixen de félek. És ha nem ő jön ki elsőnek hanem feltradel a Cowboys Manzielért?
ano92
Coolearie
ano92
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
jaja, szurkolók meg játékosok fogják bejelenteni a pickeket, pl Bosa a chargersnél 😊Szerintem most is csak beköszönni jött, már a 3. kört se ő nyomta.de laza goodell pápamég mindig ő van? eddigi években leadta a boltot a második kör után egy alattvalójának.
Löfli
Fucu
Vito
több mint 8 éve
És legszívesebben mindenkit megbüntetne, aki kifütyüli KÉTMILLIÓRA!Szerintem perverz módon már élvezi. 😀Idén még nem fütyülték ki eleget.de laza goodell pápamég mindig ő van? eddigi években leadta a boltot a második kör után egy alattvalójának.
Löfli
Fucu
iktriad
Vrij6
több mint 8 éve
Hue megint nagyon örül 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 8 éve
ÁÁÁ alkoholistákat nem húznak 1/1 re. Márpedig neki elég gyanús híre vanfogadni mernék, hopgy goff lesz az 1/1! Jó szurkolást mindenkinek sziasztok!Megtenném mixen de félek. És ha nem ő jön ki elsőnek hanem feltradel a Cowboys Manzielért?
ano92
Coolearie
több mint 8 éve
fogadni mernék, hopgy goff lesz az 1/1! Jó szurkolást mindenkinek sziasztok!Megtenném mixen de félek. És ha nem ő jön ki elsőnek hanem feltradel a Cowboys Manzielért?
ano92
több mint 8 éve
Szerintem perverz módon már élvezi. 😀Idén még nem fütyülték ki eleget.de laza goodell pápamég mindig ő van? eddigi években leadta a boltot a második kör után egy alattvalójának.
Löfli
Fucu
iktriad
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Szerintem most is csak beköszönni jött, már a 3. kört se ő nyomta.de laza goodell pápamég mindig ő van? eddigi években leadta a boltot a második kör után egy alattvalójának.
Löfli
Fucu
több mint 8 éve
Idén még nem fütyülték ki eleget.de laza goodell pápamég mindig ő van? eddigi években leadta a boltot a második kör után egy alattvalójának.
Löfli
Fucu
több mint 8 éve
a mai körökben több trade várható, mint a tegnapin ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
de laza goodell pápaJó a felsője, adja nekem
Löfli
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
fogadni mernék, hopgy goff lesz az 1/1! Jó szurkolást mindenkinek sziasztok!
több mint 8 éve
de laza goodell pápamég mindig ő van? eddigi években leadta a boltot a második kör után egy alattvalójának.
Löfli
több mint 8 éve
Lesz a mai napról valamilyen formában közvetítés? Kép, hang akármi?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
de laza goodell pápa
több mint 8 éve
Westerman még bent maradt. Remek hír a Jaguarsnak.negyedik kör legnagyobb stealje lehet akárki húzza be.szerintem.
iktriad
több mint 8 éve
twitter.com/ESPNStatsInfo/status/726439734327709696
több mint 8 éve
Schefter szerint ismét kapaszkodna 4/1-re pár csapat QB-ért.Pl Jets?
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Schefter szerint ismét kapaszkodna 4/1-re pár csapat QB-ért.
több mint 8 éve
kösziMikor kezdődik a mai szeánsz?18
kátrány
deyell
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related