NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
133
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
70
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
57
13
22:25
NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
most jön a meglepetés és kihúzzák Neal-t 😊mondjuk Nealt ne is húzzuk első körben, nálam még másodikban is necces
nehogy már safety-t tudjunk húzni az első körben
Klaci79
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Kimondom én 😊 Pont az ilyen baromságok miatt végzünk a csoport utolsó helyén már 2 éve...Itt jó pick a Lionsnak... Egy riválisunk már jobban húzott mint mi... Mondjuk nem volt nehéz dolga....nem akartam én kimondani... 😀
Tomcsik
alatriste
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
most jön a meglepetés és kihúzzák Neal-t 😊nehogy már safety-t tudjunk húzni az első körben
több mint 8 éve
Gyün Jack.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Nem lesz trade.Én is azt néztem, lehet hogy pár helyet lemegyünkVissza kell tradelni.Dimmy telefonált is 😊
Kenny
peach
svin
több mint 8 éve
Mindenkinek vannak homályai, de nekünk az SS volt a hiányposzt. Első körös tehetség a srác, csak a sérülése miatt nem volt annyira képben, de már mászott vissza az első körbe a sérülése ellenére is. Lehet hogy kicsit reach, de most megtehettük ezt a luxust. Az meg hogy mi lesz belőle az megint egy másik kérdés.A Raiders pickje egyre jobban tetszik 😊Highlightokat nézel? Akkor nem csoda. Arra nem kerülnek fel a hatalmas homályai.
tenorx
gyeek
több mint 8 éve
svin
66
Én is azt néztem, lehet hogy pár helyet lemegyünkVissza kell tradelni.Dimmy telefonált is 😊
Kenny
peach
több mint 8 éve
Itt jó pick a Lionsnak... Egy riválisunk már jobban húzott mint mi... Mondjuk nem volt nehéz dolga....nem akartam én kimondani... 😀
Tomcsik
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Vissza kell tradelni.Dimmy telefonált is 😊
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
nah jöhet Reggie RaglandVigyétek lléééégyszi!
Heisman Trophy
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Itt jó pick a Lionsnak... Egy riválisunk már jobban húzott mint mi... Mondjuk nem volt nehéz dolga....
több mint 8 éve
nah jöhet Reggie Ragland
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Gyakorlatilag válogathatunk, bent van vagy 6 playa aki bpa alapon needre fog jönni. <3
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Decker
több mint 8 éve
Mackensie Alexander
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Dodd lesz
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Coleman jobban illik Hue rendszerébe, mint Treadwell. Logikus választásfőleg,hogy többzör is hangoztatta,hogy kell a deep threat ... Gordon felejtőnek jó lesz 😊
munoz
több mint 8 éve
A Raiders pickje egyre jobban tetszik 😊Highlightokat nézel? Akkor nem csoda. Arra nem kerülnek fel a hatalmas homályai.
tenorx
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Coleman lehet a kövi Stefon Diggs (turbósítva) XD
több mint 8 éve
a lions nagyon belehuzott...