NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
NFL Draft 2018
3 feliratkozó
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ő mondjuk draftteknél a 111. volt. Ment már ki 200-hoz közeli is jóval korábban.
több mint 6 éve
deyell
11 702
The Raiders draft North Carolina A&T OT Brandon Parker, who won 44% of his 1-on-1 pass blocking snaps at Senior Bowl practiceez vajon jó?
choose life
több mint 6 éve
shagi0206
10 944
Mi a fasz Raiders 😀Arra gondolok, hogy a védelmük teljesen rendben van.
Chargers LT
több mint 6 éve
Mi a fasz Raiders 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
shagi0206
10 944
De most komolyan, az Oakland mit csinál?
több mint 6 éve
shagi0206
10 944
Akkor már tudjuk, hogy robi hova fog menni ...gondolom sok sört ivott, azon csodálkozom, hogy nem hugyozott még be 😊
Sixo
több mint 6 éve
C Davis nevű Auburn CB nekünk is bejött anno. Ő volt aki anno a bama ellen egy utolsó sec hosszú FG-t x állásnál visszahorda saját red zoneból.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Igen, ott inkább az a hiba nálam. Bár az Gronknak szólt szerintem.Ez egyébként jogos Wyatt, csak az első körben, meg pont az ellenkezőjét csináltuk, és hoztunk egy 3. körös Safetyt, ahelyett, hogy value-ra húztunk volna.Te meg azt felejted el, hogy attól, hogy hozol egy 3. körös LB-t itt, nem leszel jobb, mintha elhozod a 3. körben. Viszont elhozol egy top 45-50-es WR-t, amit a 3. kör végén nemAzt felejted el, hogy tavalyrol tedd be a saci nelkul jatszott mecccseinket. Es akkor rajossz. Hogy tok mindegy milyen wr jon. Ha nincs def stop egy sem. Csak katasztrofalis athivasok. A miss tackle hegyek. Ezen javitottak. De nincs kezdo mike ILB nk. Szoval ez most fontosabb volt. Es ezert kellett bryantet elcserelni. Aki ha meg jatszik egy evet akkor jovore hozhattunk volna kutya wrt. Es akkor is meg van a 3. wr. Es nem hatrafele feljodunk.ILB van lejjebb is, nincs kihagyhatatlan most. Washington viszont baszott jó lesz ott 2-3. WR-nek. Ez nekem nagyon nem tetszik, mert nekem jobb lett volna, ha szarul húztokNincs ILB-nk. Van Brown + Smith-Schuster.Isten bassza meg komolyan nem hiszem el.Az kurva jó, mi a baj?
tenorx
Wyatt
tenorx
Wyatt
gabistar
Wyatt
Így nekem ez a két pick egyáltalán nem tetszik.
tenorx
több mint 6 éve
Ez egyébként jogos Wyatt, csak az első körben, meg pont az ellenkezőjét csináltuk, és hoztunk egy 3. körös Safetyt, ahelyett, hogy value-ra húztunk volna.Te meg azt felejted el, hogy attól, hogy hozol egy 3. körös LB-t itt, nem leszel jobb, mintha elhozod a 3. körben. Viszont elhozol egy top 45-50-es WR-t, amit a 3. kör végén nemAzt felejted el, hogy tavalyrol tedd be a saci nelkul jatszott mecccseinket. Es akkor rajossz. Hogy tok mindegy milyen wr jon. Ha nincs def stop egy sem. Csak katasztrofalis athivasok. A miss tackle hegyek. Ezen javitottak. De nincs kezdo mike ILB nk. Szoval ez most fontosabb volt. Es ezert kellett bryantet elcserelni. Aki ha meg jatszik egy evet akkor jovore hozhattunk volna kutya wrt. Es akkor is meg van a 3. wr. Es nem hatrafele feljodunk.ILB van lejjebb is, nincs kihagyhatatlan most. Washington viszont baszott jó lesz ott 2-3. WR-nek. Ez nekem nagyon nem tetszik, mert nekem jobb lett volna, ha szarul húztokNincs ILB-nk. Van Brown + Smith-Schuster.Isten bassza meg komolyan nem hiszem el.Az kurva jó, mi a baj?
tenorx
Wyatt
tenorx
Wyatt
gabistar
Wyatt
Így nekem ez a két pick egyáltalán nem tetszik.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Te meg azt felejted el, hogy attól, hogy hozol egy 3. körös LB-t itt, nem leszel jobb, mintha elhozod a 3. körben. Viszont elhozol egy top 45-50-es WR-t, amit a 3. kör végén nemAzt felejted el, hogy tavalyrol tedd be a saci nelkul jatszott mecccseinket. Es akkor rajossz. Hogy tok mindegy milyen wr jon. Ha nincs def stop egy sem. Csak katasztrofalis athivasok. A miss tackle hegyek. Ezen javitottak. De nincs kezdo mike ILB nk. Szoval ez most fontosabb volt. Es ezert kellett bryantet elcserelni. Aki ha meg jatszik egy evet akkor jovore hozhattunk volna kutya wrt. Es akkor is meg van a 3. wr. Es nem hatrafele feljodunk.ILB van lejjebb is, nincs kihagyhatatlan most. Washington viszont baszott jó lesz ott 2-3. WR-nek. Ez nekem nagyon nem tetszik, mert nekem jobb lett volna, ha szarul húztokNincs ILB-nk. Van Brown + Smith-Schuster.Isten bassza meg komolyan nem hiszem el.Az kurva jó, mi a baj?
tenorx
Wyatt
tenorx
Wyatt
gabistar
több mint 6 éve
Szivacs
176
Deon Cain kell hogy legyen, perfekt Colts wr
több mint 6 éve
Reid ha már eddig csúszott igazán lejöhetne hozzánk
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Azt felejted el, hogy tavalyrol tedd be a saci nelkul jatszott mecccseinket. Es akkor rajossz. Hogy tok mindegy milyen wr jon. Ha nincs def stop egy sem. Csak katasztrofalis athivasok. A miss tackle hegyek. Ezen javitottak. De nincs kezdo mike ILB nk. Szoval ez most fontosabb volt. Es ezert kellett bryantet elcserelni. Aki ha meg jatszik egy evet akkor jovore hozhattunk volna kutya wrt. Es akkor is meg van a 3. wr. Es nem hatrafele feljodunk.ILB van lejjebb is, nincs kihagyhatatlan most. Washington viszont baszott jó lesz ott 2-3. WR-nek. Ez nekem nagyon nem tetszik, mert nekem jobb lett volna, ha szarul húztokNincs ILB-nk. Van Brown + Smith-Schuster.Isten bassza meg komolyan nem hiszem el.Az kurva jó, mi a baj?
tenorx
Wyatt
tenorx
Wyatt