NFL Draft 2018
3 feliratkozó
több mint 6 éve
Na 6. kör, 0 infó NFL.com-os srácoknál is 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Colts betáraz WR-ekből.Meg RB-kből.
Go Vikings!
több mint 6 éve
szupersztár Clemson WR run van
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 878
18 mp el a vége előtt vezetjük a korongot kifelé??? Hát ilyen idiótát b@zmeg még nem láttam jégen...Én füvön már igen
Klaci79
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Colts betáraz WR-ekből.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
18 mp el a vége előtt vezetjük a korongot kifelé??? Hát ilyen idiótát b@zmeg még nem láttam jégen...
több mint 6 éve
Ha ez egy olasz- britt volna, a britteknek drukkoltam volna...
több mint 6 éve
Sok minden visszaüt.. ez a brit csapat sokkal jobban megérdemelte.Kibaszott picsábaHári kihagyott büntije most üt vissza.
Wyatt
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kibaszott picsábaHári kihagyott büntije most üt vissza.
Wyatt
több mint 6 éve
A Cards megint vitt egy C. Campbellt. Az előző is nagyon bevált.
több mint 6 éve
Rég ki kellett volna csűrni...Hihetetlen... megérdemeljük, kétszer nem tudjuk kiütni.
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
ott a CB 😀
több mint 6 éve
Fitts well to the Bears.
több mint 6 éve
Fakutyakaki is kiment,.
több mint 6 éve
FatusiiiBabatunde?
Wyatt
több mint 6 éve
végre egy JETS pick a Jets-től
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal