NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
122
11
19:00
RedZone week 12
57
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
51
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
43
12
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
20
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Houston Texans - Tennessee Titans
5
4
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
😂🤣
több mint 5 éve
Lesz 😊
több mint 5 éve
Mi a tököm ez az unalmas draft? Sehol egy csere... tanulhatnának a draft gamekbőljogos, fehomárt meg stez ki kéne nevezni gm-nek ,irl, mondjuk legyen a jags gm-je mind2
alatriste
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Lett bazmeg 😀
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Itt lesz valami érdekes végre?
több mint 5 éve
Mi a tököm ez az unalmas draft? Sehol egy csere... tanulhatnának a draft gamekbőlKevin Costner és Jen Garner ma nem ért rá.
alatriste
több mint 5 éve
Az igazi Raiders pick itt Isabella lenne. Chucky tolhatna egy Al Davist 😀metcalf nem volt gyorsabb ?
MarioAna
több mint 5 éve
Lecserélik Carrt? 😊Miért? A Cards is lecserélte Rosent. 😊 | (És Carr azért annyira nem jó) |
Tomcsik
több mint 5 éve
Mi a tököm ez az unalmas draft? Sehol egy csere... tanulhatnának a draft gamekből
Liverpool Fc
több mint 5 éve
sztem Bush jobb, de mindketto picit tul van ertekelve (mert gyenge az egesz class).elobb megereztem a Jets cseret (se), szoval proba 2: elso wtf pick jon, Whiteabban mi a wtf? szerintem top prospect, mondjuk nem túl értékes poszton
Borbinho
Sixo
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Lecserélik Carrt? 😊azt mondod qb-t húznak, és Carr 2. körért megy a Cardsba?
Tomcsik
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 898
Évtizedes needünk az mlb amúgy iselobb megereztem a Jets cseret (se), szoval proba 2: elso wtf pick jon, Whiteabban mi a wtf? szerintem top prospect, mondjuk nem túl értékes poszton
Borbinho
Sixo
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
elobb megereztem a Jets cseret (se), szoval proba 2: elso wtf pick jon, Whiteabban mi a wtf? szerintem top prospect, mondjuk nem túl értékes poszton
Borbinho
több mint 5 éve
Mayock már ki is twittelte: "I love this pick"Gáz lenne, ha nem. Raiders scoutok is tudják már vajon ki az? 😊
Chargers LT
több mint 5 éve
twitter.com/mikesilver/status/1121571531090382849?s=21Larry Fitzgerald most
tenorx
www.youtube.com/watch?v=KMPZca85mxo
több mint 5 éve
elobb megereztem a Jets cseret (se), szoval proba 2: elso wtf pick jon, White
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Allenről olyan hírek voltak, hogy a média jobban szereti, mint a csapatok.Rengeteg scout is odaig van erte, hogy milyen potencial van benne.
tenorx
több mint 5 éve
Oliver mondjuk jobban illene oda, Allen inkább ilyen Bruce Irwin szerű szerepet töltene ott be szerintemMivel itt meg Hockenson, Allen es Oliver emelkedik ki a classbol, nem varok meglepetest. Es Allent mondom, bar Oliver sem lepne meg, de szvsz a fal szelet akarjak elobb megfabrikalni.Ez is papirforma. Most meg jon Allen a Raidershez.Ha a Raiders sem lep meg, akkor kiben bízhat az ember...
Stez
Klaci79
Stez
több mint 5 éve
Mayock már ki is twittelte: "I love this pick"
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Rettegj Brady volt már? 😊Jaja, Wilkersonnál, Sheldonnál és Leonardnál is.
dande
több mint 5 éve
Rettegj Brady volt már? 😊Minek rettegjen, aki már kiégett 😀
dande
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀