Oakland Raiders - Los Angeles Chargers
több mint 5 éve
Cubehead
2 537
Carr sajnos totál off. Én csíptem de amit látni tőle az utóbbi időben azt lehet szepiteni a rendszer komplexitasaval meg a fal teljesítmény csökkenésével de akkor is...Sajnos kell egy új qb. Egy hasonlóan tökös rookie mint Baker M. Cleveland-ban.
több mint 5 éve
Surda
3 296
Gratulálok a Whez.
több mint 5 éve
Cubehead
2 537
Arizona és Baltimore.se reménytelen ha a Defense hozza ugyanezt és az O megrázza magát. Perzse szépségtapasz lenne nem más de még is
több mint 5 éve
Surda
3 296
Ebben a szezonban csak L állandósul. Bears magasra megy kell az 1\1 környéke.Reméljük állandósulamúgy a védőket sajnálom még. Nagyot mentek ma.Grudent sajnálom csak. Az az arckifejezés mindent elárul. Amikor tudod mit kellene, be is hivod sorra és még is tök más történik mert a karmestered képtelen megcsinálni..Karmester?
Cubehead
egy kicsit erősnek érzem.
Surda
Amadeus
Cubehead
több mint 5 éve
Cubehead
2 537
Reméljük állandósulamúgy a védőket sajnálom még. Nagyot mentek ma.Grudent sajnálom csak. Az az arckifejezés mindent elárul. Amikor tudod mit kellene, be is hivod sorra és még is tök más történik mert a karmestered képtelen megcsinálni..Karmester?
Cubehead
Surda
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 842
amúgy a védőket sajnálom még. Nagyot mentek ma.Grudent sajnálom csak. Az az arckifejezés mindent elárul. Amikor tudod mit kellene, be is hivod sorra és még is tök más történik mert a karmestered képtelen megcsinálni..Karmester?
Cubehead
Surda
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Surda
3 296
Grudent sajnálom csak. Az az arckifejezés mindent elárul. Amikor tudod mit kellene, be is hivod sorra és még is tök más történik mert a karmestered képtelen megcsinálni..Karmester?
Cubehead
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 842
Grudent sajnálom csak. Az az arckifejezés mindent elárul. Amikor tudod mit kellene, be is hivod sorra és még is tök más történik mert a karmestered képtelen megcsinálni..ideje váltani.
Cubehead
több mint 5 éve
Cubehead
2 537
Grudent sajnálom csak. Az az arckifejezés mindent elárul. Amikor tudod mit kellene, be is hivod sorra és még is tök más történik mert a karmestered képtelen megcsinálni..
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 842
Carr minek örül a kispadon?
több mint 5 éve
Surda
3 296
A drive elején azt hittem megjött a busz az offense-el de látom tévedtem 😂🤣Menjen a busz 😏
Cubehead
több mint 5 éve
Cubehead
2 537
De legalább a defense élt ma..nem volt hibátlan de jobban tetszett mint idén bármikor 😉
több mint 5 éve
Cubehead
2 537
A drive elején azt hittem megjött a busz az offense-el de látom tévedtem 😂🤣
több mint 5 éve
Cubehead
2 537
Pláne ha sikerül tényleg egy #1 wr-t húzni rajta! Egyet akinek nem csak a tehetsége de a t**ke is megvan hozzá!!Coop se nagyon hiányzikwashed up, ajándék volt érte az 1. kör
Surda
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 842
Coop se nagyon hiányzikwashed up, ajándék volt érte az 1. kör
Surda
több mint 5 éve
Surda
3 296
Coop se nagyon hiányzik
több mint 5 éve
Cubehead
2 537
Persze mert ha már ezért elmész veszel szószt hozzá meg valjuk be mást is...kb ingyen adják.hogy kerül 10 nuggets 1 dolcsiba?Action you know 😉
Amadeus
Cubehead
Amadeus
Good business policy
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 842
kb ingyen adják.hogy kerül 10 nuggets 1 dolcsiba?Action you know 😉
Amadeus
Cubehead
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 842
hogy kerül 10 nuggets 1 dolcsiba?
több mint 5 éve
Surda
3 296
De komolyan ez már vicc.főleg az éjszakában 😛Komolyan győri lányok keményebben tolják.Ez a QB védő faszság elmennek a picsábs faszom olasz focielmennek a faszomba ezek most már.
Surda
Amadeus
Surda
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 842
főleg az éjszakában 😛Komolyan győri lányok keményebben tolják.Ez a QB védő faszság elmennek a picsábs faszom olasz focielmennek a faszomba ezek most már.
Surda
Amadeus
Surda