Oakland Raiders - San Diego Chargers
több mint 10 éve
Ezek a viccelődős sanyi dolgok nem most ütnek nagyot, hanem majd a ma dèli ismètlèskor az ebèd mellett.😊
több mint 10 éve
bőven elég lenne 1 csapat is oda, van olyan álláspontIgaz. Eddig egy csapatot se tudott LA megtartani.
ozibozi
több mint 10 éve
bőven elég lenne 1 csapat is oda, van olyan álláspont
több mint 10 éve
Igen, ott van a legszarabb állapotban a stadion és a legkevesebb a hajlandóság is a város részéről a megtartásra, ha jól tudom.Mindig jó lateralt nézni. 😊ahogy olvasgattam, a Raiders azért vlsz , bár ki tudja biztosan
maradhat minden, ha a Rams megy +a RaidersVagy a Chargers és a Rams.
ozibozi
iktriad
ozibozi
több mint 10 éve
Mindig jó lateralt nézni. 😊ahogy olvasgattam, a Raiders azért vlsz , bár ki tudja biztosan
maradhat minden, ha a Rams megy +a RaidersVagy a Chargers és a Rams.
ozibozi
iktriad
több mint 10 éve
Mindig jó lateralt nézni. 😊 maradhat minden, ha a Rams megy +a RaidersVagy a Chargers és a Rams.
ozibozi
több mint 10 éve
maradhat minden, ha a Rams megy +a Raiders
több mint 10 éve
a NY-i példát követnék ha 2 csapat lenne, az már beváltMondjuk az Oakland és Seattle között volt anno elég komoly rivalizálás(anno a Seahawks 2001ig AFCs csapat volt), tehát a Raiderst áttenni oda lenne értelme. De akkor ki menne át az NFC Westből az AFC Westbe?
ozibozi
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
a NY-i példát követnék ha 2 csapat lenne, az már bevált
több mint 10 éve
Jaj Sanyi miért lenne a Rams költözés esetén bármilyen átszervezés? Még közelebb is lennének a másik 3 csapathoz a divízióban. Az inkább lenne érdekes kérdés, hogy mi lesz, ha ez a két csapat ugyanabba a városba és stadionba költözne...
több mint 10 éve
Így elcseszni egy jó fake puntot....
több mint 10 éve
Jó látni, hogy nem csak mi nem tudjuk megfogni Inmant.
több mint 10 éve
Olyan szempontból örülnék a Skins győzelmének, hogy akkor megúsznánk a szokásos alapszakasz lezáró NFC East meccset idén.Lehet ez szombat éjjel lesz a Redskins-Eagles meccs során, ha úgy alakul az eredmény. 😊9-6-ra győz a Redskins, lehet menni tipszmikszelni
iktriad
mustaine
több mint 10 éve
Ignorance is blissEzt a menetet is kiütéssel az ncaa nyerte Greg McElroy-jal (és a három közül tőle van aláírásom 😊)Inkább majd akkor szólj már, amikor valamelyik menetet nem az NCAA nyeri.
baggio
mustaine

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Lehet ez szombat éjjel lesz a Redskins-Eagles meccs során, ha úgy alakul az eredmény. 😊9-6-ra győz a Redskins, lehet menni tipszmikszelni
iktriad
több mint 10 éve
Lehet ez szombat éjjel lesz a Redskins-Eagles meccs során, ha úgy alakul az eredmény. 😊Ezt a menetet is kiütéssel az ncaa nyerte Greg McElroy-jal (és a három közül tőle van aláírásom 😊)Inkább majd akkor szólj már, amikor valamelyik menetet nem az NCAA nyeri.
baggio
mustaine
több mint 10 éve
Ezt a menetet is kiütéssel az ncaa nyerte Greg McElroy-jal (és a három közül tőle van aláírásom 😊)Inkább majd akkor szólj már, amikor valamelyik menetet nem az NCAA nyeri.
baggio
több mint 10 éve
Pozítív vagy negatív értelemben nyert az NCAA?Ezt a menetet is kiütéssel az ncaa nyerte Greg McElroy-jal (és a három közül tőle van aláírásom 😊)de sanyit kell hallgatni (nekem meg Simmst 😀)fasznak néztek sporttv-t 😀Lusták vagyunk jó streamet keresni. 😊 Plusz TVn mégis szép a kép.
Löfli
iktriad
Löfli
baggio
több mint 10 éve
Ezt a menetet is kiütéssel az ncaa nyerte Greg McElroy-jal (és a három közül tőle van aláírásom 😊)de sanyit kell hallgatni (nekem meg Simmst 😀)fasznak néztek sporttv-t 😀Lusták vagyunk jó streamet keresni. 😊 Plusz TVn mégis szép a kép.
Löfli
iktriad
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Láttam a linkedet, de visszajött a kép, és annyira engem nem zavar a magyar kommentár. Plusz Simmsnél nincs rosszabb. És ő fogja Amerikában közvetíteni az 50. Superbowlt. Pffff.én próbálkoztam segíteni kérlek alássan, de ha ez is kevés 😉fasznak néztek sporttv-t 😀Lusták vagyunk jó streamet keresni. 😊 Plusz TVn mégis szép a kép.
Löfli
iktriad
dande
több mint 10 éve
én próbálkoztam segíteni kérlek alássan, de ha ez is kevés 😉fasznak néztek sporttv-t 😀Lusták vagyunk jó streamet keresni. 😊 Plusz TVn mégis szép a kép.
Löfli
iktriad
több mint 10 éve
Még egy ok a magyar verzió mellett.de sanyit kell hallgatni (nekem meg Simmst 😀)fasznak néztek sporttv-t 😀Lusták vagyunk jó streamet keresni. 😊 Plusz TVn mégis szép a kép.
Löfli
iktriad
Löfli
több mint 10 éve
de sanyit kell hallgatni (nekem meg Simmst 😀)fasznak néztek sporttv-t 😀Lusták vagyunk jó streamet keresni. 😊 Plusz TVn mégis szép a kép.
Löfli
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!