Philadelphia Eagles - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
több mint 8 éve
De mert rajta van a térdrögzítő. Akkor tudsz még járni. Viszont remélem nem szakadt.A térde állt furán amikor el akart indulni előre.Ha szakadt, akkor abbol nem all fel.
Fucu
Danny
több mint 8 éve
Szép W és irány a 2-dik kiemelt helyért! 😊
több mint 8 éve
NFC West champions!! \m/
több mint 8 éve
Sajnos de, volt már rá példa.A térde állt furán amikor el akart indulni előre.Ha szakadt, akkor abbol nem all fel.
Fucu
Danny
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Danny
1 717
A térde állt furán amikor el akart indulni előre.Ha szakadt, akkor abbol nem all fel.
Fucu
több mint 8 éve
A térde állt furán amikor el akart indulni előre.
több mint 8 éve
Danny
1 717
Szerencsere nem tunt sulyosnak, lekopogom azert
több mint 8 éve
nem nézett ki nagyon jól az a boka
több mint 8 éve
zsojti
4 063
Na ezekre rohadt nehez mit mondani...
több mint 8 éve
Matyi meg ne sérüljön. :S
több mint 8 éve
hol marad Fitz TD-je?
több mint 8 éve
MrMiksa
3 757
Azért ezek a passzok ma ott vannak... Jó, azt az int-et leszámítva...
több mint 8 éve
MrMiksa
3 757
Ostoba vagy Ricsi!
több mint 8 éve
Akkor még volt Hicks... : D
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
zsojti
4 063
Ok csak ez a D meccseket nyert ..most meg..nekem inkabb ez a legnagyobb bajomDef. szar, de szerintem, ha mindig úgy menne az O, mint ma (a TO-kat) leszámítva, az nem lenne rossz.Tok mindegy tudsz olyan csapatreszt mondani ami mukodik?? Semmi nincs futas nincs elkapas nincs fal,nincs passzvedekezes nincs futas elleni vedelem, nincs passrush most kb ezekHa skins a jovo heten nem.nyeri meg a csoportot akkor soha..Naa, azért ez a Cards eléggé ott van. Mi meg...ki tudja mikor, hogyan jatszunk.
Totalis 0 minden teren
zsojti
BalintBaba
zsojti
BalintBaba
sajnos az O meg igy is csak kozepes
több mint 8 éve
MrMiksa
3 757
Ezt 100%-ig elismerem, jobbak vagytok,ez nem is kérdés,de szerintem ez nem a reális különbség. Vagyis nagyon bízom benne 😊Vegre jo a csapat, hadd elvezzuk mar ki 😉OktatokonyvAzért nem kell elragadtatni magatokat, ez a meccs nem arról szólt, hogy mindenki meghal a győzelemért... Nekünk szombaton kell nyernünk... Látom Ricsiék is tettetik a hülyét.Legalábbis remélem...
Danny
MrMiksa
Danny
több mint 8 éve
Adrian Wilson kiírta twitterre, hogy NFC West Champs. Erre jött a TD. 8-D
több mint 8 éve
Def. szar, de szerintem, ha mindig úgy menne az O, mint ma (a TO-kat) leszámítva, az nem lenne rossz.Tok mindegy tudsz olyan csapatreszt mondani ami mukodik?? Semmi nincs futas nincs elkapas nincs fal,nincs passzvedekezes nincs futas elleni vedelem, nincs passrush most kb ezekHa skins a jovo heten nem.nyeri meg a csoportot akkor soha..Naa, azért ez a Cards eléggé ott van. Mi meg...ki tudja mikor, hogyan jatszunk.
Totalis 0 minden teren
zsojti
BalintBaba
zsojti
több mint 8 éve
Danny
1 717
John Brown amit tolt a meccs elott, azt a szunetben PP elkobozhatta tole 😀PP be van tépve :o))Nem tudom mit szívott, de a többieknek ne adjon. 😀
Cardinalis
Rozo
több mint 8 éve
Akkor csináljunk egy másikat. 😊
több mint 8 éve
Danny
1 717
Na latod, mire kimondom kapunk is egy bohoc TD-t
több mint 8 éve
hűbazmeg 😀