Philadelphia Eagles - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Szerintem a térde előbb volt lent mint a válla az oldalvonalon kívül.Bizony. Ez rossz challenge.
Fucu
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
ez hol elkapásaz NFL-ben
MrMiksa
több mint 8 éve
tudom ilyen nincs de az az érzésem, szerintem úgy tojunk bele ebbe a meccsbe ahogy van, amellett, hogy sokkal jobb a Cards
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
de akkor még nem birtokolta a labdát
több mint 8 éve
Szerintem a térde előbb volt lent mint a válla az oldalvonalon kívül.
több mint 8 éve
Ideje megint TD-t vinni. 😊
több mint 8 éve
Danny
1 717
Ez sima, Floyd parades
több mint 8 éve
holy shit, az se csúnya elkapás
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
ez hol elkapás
több mint 8 éve
Ja és jut eszembe Eagles fanok: mit szóltok a zseniális McCoy-Alonso tradehez? Én mikor meghallottam, 1ből úgy döntöttem, hogy Alonsot nem keepelem a fantasy csapatomba 😊Senkinek nem érte meg, de nem temetném Alonsót, ACL, új rendszer...
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Ja és jut eszembe Eagles fanok: mit szóltok a zseniális McCoy-Alonso tradehez? Én mikor meghallottam, 1ből úgy döntöttem, hogy Alonsot nem keepelem a fantasy csapatomba 😊
több mint 8 éve
iupati milyen pancake-et tolt
több mint 8 éve
Smokey elkapta!
több mint 8 éve
zsojti
4 063
Cb nelkul fasza meccs lesz..
több mint 8 éve
ez innentől sima meccs a Cardsnak.....
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
megvan smokey 1. elkapása, hurrá!!! 😀
több mint 8 éve
Jones elég jó.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
zsojti
4 063
Bazd meg tobin ..ezek a driveok..komolyan sirok neha
több mint 8 éve
Calais Campbell PFF grade-ek:Időkérések: -0.7
Leütött labdák: +0.9
több mint 8 éve
158 passzolt és 140 futott yard. Félidőben. #balanceszerencsére nem lett igazad
Szerintem DJ ma már nem játszik. Marad Kerwyn és Kulabafi meg kell oldani.
Fucu
több mint 8 éve
DJ jön vissza. 😀
több mint 8 éve
Nem az volt, a baj, hogy nekiment, hanem ahogy..... ellenünk hány ilyet megoldanak egy "sima" QB sneakkel, mi meg 3 yardról hátrábbról indulunk...... ráadásul itt most tényleg jöhetett volna Murray
több mint 8 éve
zsojti
4 063
Nekem tovabbra is hianyzik a Te/Fb emebr aki az ilyen rovid szituknal odateszi a blokkot..teny copper is megcsinalta, csak mathews rossz iranyba ment..reynolds szerelesi kiserlete a TDnel(most ment) meg onmagaban vicc..kar h o is ennyiee inkonzisztens
több mint 8 éve
szép drive volt megprobalt tökös lenni nem jött be3 ilyen futoval hiba lenne nem nekimenni