Philadelphia Eagles - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Josh Mauro FF! #StanfordPower
több mint 8 éve
Mathews is többet szeretné Murray-t a pályán látni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
buli van. : D
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
Szép volt mettyuz
több mint 8 éve
Megint laszti. 😀
több mint 8 éve
Progressor
51
Ha ez lenne CP idei legnagyobb sérülése simán elfogadnam
több mint 8 éve
Ne most essetek egymásnak.
több mint 8 éve
Palmer, remélem kint maradsz 😊Cmon man....
BalintBaba
Ez a sport kurvára nem erről szól.
több mint 8 éve
zsojti
4 063
Palmer, remélem kint maradsz 😊gratulálok, ismét kiderül, hogy mennyire értelmesek az eagles szurkerek
BalintBaba
Szanalmas vagy...
meg szerencse h 30 ilyen komment volt..Löfli
több mint 8 éve
Ha már a pálya szélén tud passzolni akkor nem lehet akkora baj. 😊még csak fogta a lasztit, de szerintem BA azt kérdezhette, hogy tudsz-e játszani.
Rozo
több mint 8 éve
Plz......Palmer, remélem kint maradsz 😊gratulálok, ismét kiderül, hogy mennyire értelmesek az eagles szurkerek
BalintBaba
Löfli
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
?Palmer, remélem kint maradsz 😊gratulálok, ismét kiderül, hogy mennyire értelmesek az eagles szurkerek
BalintBaba
Löfli
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Ha már a pálya szélén tud passzolni akkor nem lehet akkora baj. 😊
több mint 8 éve
Palmer, remélem kint maradsz 😊gratulálok, ismét kiderül, hogy mennyire értelmesek az eagles szurkerek
BalintBaba
több mint 8 éve
Amúgy Goldent honnan a g*ciből hoztuk elő? Mert emlékeim szerint év elején nem volt sehol. Vagy csak elkerülte a figyelmemet, de tavaly se láttam. Viszont hasznos játékos, hétről hétre van 1-1 olyan játéka, ami sokat segít nekünk.A Missouri DL képzés legendás, csak Sam nem kell senkinek
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ezzel még vissza tér, remélem.
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
Ez a meccs részünkről szerintem csak Bradfordra fókuszál.Próbálja a stáb felhozni az utolsó 2 nagyon fontos meccsre.Ráhelyezik a nyomást és erőltetik,hogy gyakoroljon.
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
na neeeee...NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Még ha a mai meccset kihagyja, hát legyen, de neeeeeeee!
több mint 8 éve
ne basszatok fel
több mint 8 éve
Palmer, remélem kint maradsz 😊
több mint 8 éve
Danny
1 717
CP bazdmeg
több mint 8 éve
zero0
333
ricsi mindjárt elsírja magát
több mint 8 éve
Danny
1 717
Amúgy Goldent honnan a g*ciből hoztuk elő? Mert emlékeim szerint év elején nem volt sehol. Vagy csak elkerülte a figyelmemet, de tavaly se láttam. Viszont hasznos játékos, hétről hétre van 1-1 olyan játéka, ami sokat segít nekünk.Ujonc
shagi0206