NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 521
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Philadelphia Eagles - Atlanta Falcons
2 hónapja
Őrületesen jól szerel az összes Falcons védő.
2 hónapja
Az hogy a DL nem èr oda, hogy a futás megállítashoz nem èpp ideálisan vannak felállítva a játèkosok...okè, tudom megint èn vagyok a hülye 🤷Ezen múlikBár csak ezen múlna.....Èljen a Fangio vèdelem jeeee 🙋Szerelni nem neki kell megtanítani őket.
dande2
Invincible
dande2
mustaine
2 hónapja
Invincible
801
Ez a D hány pontot fog kapni a Saints-től 🫣
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
2 hónapja
Ezen múlikBár csak ezen múlna.....Èljen a Fangio vèdelem jeeee 🙋Szerelni nem neki kell megtanítani őket.
dande2
Invincible
dande2
2 hónapja
Bár csak ezen múlna.....Èljen a Fangio vèdelem jeeee 🙋Szerelni nem neki kell megtanítani őket.
dande2
Invincible
2 hónapja
Invincible
801
Èljen a Fangio vèdelem jeeee 🙋Szerelni nem neki kell megtanítani őket.
dande2
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
2 hónapja
KeyG
9 496
Hát ezt... unorthodox szögből csodálhattuk végig 😀Lemaradtam a TD-ről, be kellett lépnem a GP-be.
shawnka
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
KeyG
9 496
Nálam Kyle Hamilton az, de én elfogult vagyok. 😀Zseniális BatesA liga legjobb safetyje.
KeyG
shawnka
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Hát ezt... unorthodox szögből csodálhattuk végig 😀
2 hónapja
Meg kellene csinálni a tackleket, mindkét safetynk balfaszkodik ebben
2 hónapja
Èljen a Fangio vèdelem jeeee 🙋
2 hónapja
Így van 😄 mi lenne ha mèg az RZ Dnk se működne 🥴Bizony. Ahogy drága Philadelphiai barátaink mondanák: simán 20-szal kéne már vezetnünk!Pedig ma minden ala van teve. Jo a fal, Bijan csodalatos, mar csak Pittset kene eltalalni labdaval.ezt illett volna befejezni.Dehát befejeztük, 3 ponttal!
Kenny
Küzint borzasztó nézni, rendesen be van fosva a faszim.
shawnka
Kenny
shawnka
2 hónapja
Bizony. Ahogy drága Philadelphiai barátaink mondanák: simán 20-szal kéne már vezetnünk!Pedig ma minden ala van teve. Jo a fal, Bijan csodalatos, mar csak Pittset kene eltalalni labdaval.ezt illett volna befejezni.Dehát befejeztük, 3 ponttal!
Kenny
shawnka
Kenny
2 hónapja
Pedig ma minden ala van teve. Jo a fal, Bijan csodalatos, mar csak Pittset kene eltalalni labdaval.ezt illett volna befejezni.Dehát befejeztük, 3 ponttal!
Kenny
shawnka
2 hónapja
Hurrá 😄The Steelers pressured Cousins on 40% of his dropbacks a week ago. The Eagles haven’t breathed on Cousins (except that one time they tackled a receiver and Cousins just held onto the ball).
— Shane Haff (@ShaneHaffNFL) September 17, 2024
2 hónapja
Pedig nem tudjuk megijeszteni elèggè az OLtek nagyon jól dolgozik ès jók a futó játèkok. Ha ebben nálunk nem javul a D simán nyerhettek.ezt illett volna befejezni.Dehát befejeztük, 3 ponttal!
Kenny
shawnka
2 hónapja
ezt illett volna befejezni.Dehát befejeztük, 3 ponttal!
Kenny
2 hónapja
Vègül is vezetünk 🤪
2 hónapja
Teljesen súlytalan a DL
2 hónapja
Invincible
801
Elèg szègyen az ifjaknak a D-ben , hogy eddig csak az a játékos tudta megütni közülük a QB-t aki az apjuk lehetne.
2 hónapja
Szánalmasak ezek a zászlók meg bírók... levegőt nem vehetnek a játèkosok lassan...