Philadelphia Eagles - Chicago Bears
6 napja
kivéve Bradyt, őt sose fizették túl. De neki meg könnyű dolga volt.ha egy irányítóval sikeres tudsz lenni, akkor megfizetik általábanlehet, nemtompedig Maye szerintem fog kapni.Calebnél 5. éves opciót látomnem tudom eldönteni, de egyenlőre max tag-et kapnaezt meg kell dobni Caleb!jövő év érdekes lesz a tavalyi QB osztálynak
Toto21
ki és mekkora szerződést fognak kapni
Negritis, a vajda
Toto21
Penixnél azt se
Nine esetében nemtom létezik-e akkora javulás a 2. évre (tudom hogy 3. hivatalosan) hogy ne cut legyen ő se
Nix sztem kap egy ajánalot, de nem biztos hogy akkorát hogy ne 5. éves opció/tag legyen belőle
JD és Maye aki fix szerződést kap, de nekik se adnék "top" fizetést
Negritis, a vajda
shagi0206
én nem biztos hogy az 50et odaadnám neki
Negritis, a vajda
Toto21
6 napja
ha egy irányítóval sikeres tudsz lenni, akkor megfizetik általábanlehet, nemtompedig Maye szerintem fog kapni.Calebnél 5. éves opciót látomnem tudom eldönteni, de egyenlőre max tag-et kapnaezt meg kell dobni Caleb!jövő év érdekes lesz a tavalyi QB osztálynak
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
Penixnél azt se
Nine esetében nemtom létezik-e akkora javulás a 2. évre (tudom hogy 3. hivatalosan) hogy ne cut legyen ő se
Nix sztem kap egy ajánalot, de nem biztos hogy akkorát hogy ne 5. éves opció/tag legyen belőle
Negritis, a vajda
shagi0206
én nem biztos hogy az 50et odaadnám neki
Negritis, a vajda
6 napja
Temus LamarCsak a check down. Vicc ez a pali. Tökéletes kiszolgáló személyzettel és elit fallal QB-nak néz ki (na de akkor ki nem?), de ha valamelyik csak átlagos, akkor kuka. Évek óta a legtúlértékeltebb QB az NFL-ben.Nyugi gyerekek, hurts se pontosabb 😀 , mondjuk sokat nem is próbálkozott.mondjuk ő legalább 50 milláért nem talál el semmit 😀
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 napja
de vki azt írta 1-2 hónapja, hogy mentálisan a legerősebb qb a ligában. Kár, hogy játszani meg nem tud 😊Csak a check down. Vicc ez a pali. Tökéletes kiszolgáló személyzettel és elit fallal QB-nak néz ki (na de akkor ki nem?), de ha valamelyik csak átlagos, akkor kuka. Évek óta a legtúlértékeltebb QB az NFL-ben.Nyugi gyerekek, hurts se pontosabb 😀 , mondjuk sokat nem is próbálkozott.mondjuk ő legalább 50 milláért nem talál el semmit 😀
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
eaglesmcnabb
6 napja
lehet, nemtompedig Maye szerintem fog kapni.Calebnél 5. éves opciót látomnem tudom eldönteni, de egyenlőre max tag-et kapnaezt meg kell dobni Caleb!jövő év érdekes lesz a tavalyi QB osztálynak
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
Penixnél azt se
Negritis, a vajda
shagi0206
én nem biztos hogy az 50et odaadnám neki és ugye a top fizetéssel 60ra gondolok
Szerkesztette: Negritis, a vajda
6 napja
Csak a check down. Vicc ez a pali. Tökéletes kiszolgáló személyzettel és elit fallal QB-nak néz ki (na de akkor ki nem?), de ha valamelyik csak átlagos, akkor kuka. Évek óta a legtúlértékeltebb QB az NFL-ben.Nyugi gyerekek, hurts se pontosabb 😀 , mondjuk sokat nem is próbálkozott.mondjuk ő legalább 50 milláért nem talál el semmit 😀
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 napja
pedig Maye szerintem fog kapni.Calebnél 5. éves opciót látomnem tudom eldönteni, de egyenlőre max tag-et kapnaezt meg kell dobni Caleb!jövő év érdekes lesz a tavalyi QB osztálynak
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
Penixnél azt se
Negritis, a vajda
6 napja
az a baj hogy vannak ilyen szarságok, aztán mire visszakapnád addigra már többet buktálNem vágom hogy a faszba sikerült annyit vonni miután rákattoltam a 350-es ajánlatra…Na jovan megérte véletlen 6000-et fizetni a dazn-en ezért 350 helyett 😀akkor már inkább fizettél volna 2k-t a prime videora 😀
Eazzy
Negritis, a vajda
Eazzy
6 napja
Nyugi gyerekek, hurts se pontosabb 😀 , mondjuk sokat nem is próbálkozott.mondjuk ő legalább 50 milláért nem talál el semmit 😀
eaglesmcnabb
6 napja
Calebnél 5. éves opciót látomnem tudom eldönteni, de egyenlőre max tag-et kapnaezt meg kell dobni Caleb!jövő év érdekes lesz a tavalyi QB osztálynak
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
Penixnél azt se
6 napja
hát... Megnézném Mac Jones BJ kezei allattTartod még a tag-et?Caleb nagyon pontatlan...finoman fejezed ki magad. Caleb kurva szar sajna
Surtr
Toto21
SBL
6 napja
Nyugi gyerekek, hurts se pontosabb 😀 , mondjuk sokat nem is próbálkozott.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 napja
Tartod még a tag-et?Caleb nagyon pontatlan...finoman fejezed ki magad. Caleb kurva szar sajna
Surtr
Toto21
6 napja
oh, közbe a battlebeast megint streameli a koncertet, most épp Lipcséből!!!alig várom a keddet
6 napja
Caleb nagyon pontatlan...finoman fejezed ki magad. Caleb kurva szar sajna
Surtr
6 napja
Caleb az üres elkapókat sehogy se találja meg. Nagyon fárasztó már. 😕nem néz ki jól
Toto21
6 napja
Trapilo se LT matéria
6 napja
Caleb nagyon pontatlan...
6 napja
Na köszi elkezdtek dobálni addig jó nekünk....
6 napja
Caleb az üres elkapókat sehogy se találja meg. Nagyon fárasztó már. 😕
6 napja
Nem vágom hogy a faszba sikerült annyit vonni miután rákattoltam a 350-es ajánlatra…Na jovan megérte véletlen 6000-et fizetni a dazn-en ezért 350 helyett 😀akkor már inkább fizettél volna 2k-t a prime videora 😀
Eazzy
Negritis, a vajda
Don't talk the walk, Walk the talk!
6 napja
Az nagyobb baj hogy a csapatunk sincs flowba 😀jah okEzt az O "játèkunkra" èrtettemTakarodjstok 😡😡😡😡😡?
dande2
Negritis, a vajda
dande2
nézem a meccset de kicsit csak ilyen háttérzaj, minden mást is csinálok közbe és nem vagyok a flowba benne
talán majd a második félidőre
Negritis, a vajda
6 napja
Na jovan megérte véletlen 6000-et fizetni a dazn-en ezért 350 helyett 😀Az igen nekem csak a 350 bánja 😃
Eazzy
6 napja
Na jovan megérte véletlen 6000-et fizetni a dazn-en ezért 350 helyett 😀akkor már inkább fizettél volna 2k-t a prime videora 😀
Eazzy
6 napja
Vikingek Brosmer-el vágnak neki a hétvégének. Na az keményNekik már nem mindegy?
Toto21