Philadelphia Eagles - Chicago Bears
6 napja
Eddig egy kalap fos
6 napja
bassza meg Caleb dobott TD kellett volna. De ez az Eagles D nagyon nyeli a futást.
6 napja
300 yardot fognak futni ellenünk 😏
6 napja
Kell egy labdaszerzés tőlünk
6 napja
a láb napot nem skippeli az tutiFrancba áttoltakMonangai egy tank 😊
dande2
Toto21
6 napja
Francba áttoltak
6 napja
Akkor a vèdelem megint fent lesz 80 snapet??? Illetve úgy látom a runD kezd èv eleji formát hozni 😏
6 napja
A kis törpe meg Swift milyen arányban osztoznak a snappeken? Mert nekem úgy tűnik Monangai már lassan annyit, ha nem több labdát kap, mint Swiftkb 50-50 de Monangai hatékonyabb, meg Swift múltkor fumblizott
shagi0206
6 napja
A kis törpe meg Swift milyen arányban osztoznak a snappeken? Mert nekem úgy tűnik Monangai már lassan annyit, ha nem több labdát kap, mint Swift
6 napja
Èrtem😏Na mi történt ott maradtam le, hogy bedobdtuk a challanget? Azt vègül nekünk adtak? Ès mindjat jött is egy punt?Akkor semmiről.
dande2
Greengo
6 napja
Na mi történt ott maradtam le, hogy bedobdtuk a challanget? Azt vègül nekünk adtak? Ès mindjat jött is egy punt?Akkor semmiről.
dande2

E-A-G-L-E-S EAGLES !
6 napja
Na mi történt ott maradtam le, hogy bedobdtuk a challanget? Azt vègül nekünk adtak? Ès mindjat jött is egy punt?Volt egy first down is
dande2
6 napja
Na mi történt ott maradtam le, hogy bedobdtuk a challanget? Azt vègül nekünk adtak? Ès mindjat jött is egy punt?
6 napja
hát elég hamar jött a boooooooHetekkel korábban jöhetett volna.
gamerkr

E-A-G-L-E-S EAGLES !
6 napja
hát elég hamar jött a booooooo
6 napja
nekem ugye nincs TV előifzetésem, muterék telekomtvgoját nyúlom néhaunderstandable. Most nézek talán először (vagy max másodjára) tv-ben daznon meccset. Általában arena megy a tv-ben, gépről meg a dazn, ha több meccs van 1xrevárjál már, ez mi volt? 😀 DAZN-on magyar reklámegy ideje van, de csak ha tv
shagi0206
böngészőben a szokásos megy (még), gondolom az van hogy a böngészőnek nem engedem a lokáció adatokat míg a TV app nem is kérdezi hogy viheti-e
de ezért nézem prime videon most 😊
Negritis, a vajda
shagi0206
az meg nincs okostévén 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 napja
Pedig az én vérem értékes lenne 😊
6 napja
Én is adnék mai napig vért, ha még lehetne - de nekem már nem lehet.Én ma kaptam egy emailt Viktortól, hogy a Nemzeti Kormányunk mennyire fontos az emberi élet és köszöni, hogy önkéntes véradóként én is támogatom ezt. Lehet az ment ott is.nem, MOL reklám volt. Ott a reklám alatt észre se vettem, utána gondolkoztam, hogy én most nem tv adást nézek 😀várjál már, ez mi volt? 😀 DAZN-on magyar reklámcsak nem 1 perce ment? 😀
shagi0206
Toto21
shagi0206
SBL
6 napja
Én ma kaptam egy emailt Viktortól, hogy a Nemzeti Kormányunknak mennyire fontos az emberi élet és köszöni, hogy önkéntes véradóként én is támogatom ezt. Lehet az ment ott is.nem, MOL reklám volt. Ott a reklám alatt észre se vettem, utána gondolkoztam, hogy én most nem tv adást nézek 😀várjál már, ez mi volt? 😀 DAZN-on magyar reklámcsak nem 1 perce ment? 😀
shagi0206
Toto21
shagi0206
Szerkesztette: SBL
6 napja
igen Fater Rodgers miatt Packers drukker nagyon rég óta. Én meg a Bears mellett kötöttem ki, amikor még azt se tudtam, hogy riválisok. Volt már érdekes decemberi meccsnézés és általában mindig én basztam be előbb, mert Rodgers oktatott 😀Ez komoly? Megemelem a kalapom a család előtt!Go Bears!igazából minden Packers drukker titkon a Bears-nek drukkol. Fater is mondta, hogy hajrá Bears. Tegnap meg még a zöld 12-es mezben drukkolta végig a meccset. 😀 Sokat kellett innom mellette
Bazzeg ezt tényleg leírtam?
zacknorb
Toto21
Zárójelben: Ez lenne a normális!
Azért nem lennék vendég nálatok egy Bears-Packers NFC döntőn.😊
SBL