Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
több mint 6 éve
Idén a leggyengébb pontunk dpAkkor ideje újra D(F)P-nek (Doug (Fucking) Pederson) hívni, mint EDP tette a kinevezésekor.
MrMiksa
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Felhozzuk a dallast es kikapunk ha igy jatszunkSiman..szokasos 0 pontos felido..ablakon kidobott 3 pont az ilyet mindig elvesztjuk
Janek
több mint 6 éve
Felhozzuk a dallast es kikapunk ha igy jatszunk
több mint 6 éve
Na legalább lesz sikerélményed ma DP
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Jó az 4nek is
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Ki vot ez a barom
több mint 6 éve
Zeke remekül feldobta a 11-es vonal környékén, de ez nem az a sport. 😊
több mint 6 éve
Édes Istenem de ott voltak melkette
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Ezt a cikit úristen
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Douglas is
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Meterekre Maddox
több mint 6 éve
A Dallas D tudtam h jó lesz de O ban 2 hét után ezt a szrt letenni....
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Na vissza is nyalt a fagyi.2 eve ligaelso st volt...mondjuk ezt sem ertem, bar ezt szepen eladta a Dallas az teny
Greengo
több mint 6 éve
Ezzel fognak megindulni
több mint 6 éve
Grrrrrr
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Darby megint hol voltal..sima 1st lett volna
több mint 6 éve
???? Kösz
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Igazabol ez csak egy resze...inkabb rosszul meccsel, es kurvara nem tud belenyulni ha gond vanIdén a leggyengébb pontunk dpPersze amikor meg bejönnek ezek akkor meg ő a faszagyerek. 😀 Én is rúgtam vna, de ezeken már meg sem lepődök. Az a baj, hogy az ellenfelek sem.😀
MrMiksa
Greengo
több mint 6 éve
Fenét kértek időt 😊
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Nem, valahogy látszik idén a playhívásokból, hogy valami nincs rendben.Idén a leggyengébb pontunk dpPersze amikor meg bejönnek ezek akkor meg ő a faszagyerek. 😀 Én is rúgtam vna, de ezeken már meg sem lepődök.
MrMiksa
Greengo
több mint 6 éve
Nem azzal van a baj hogy ráment sajna Elli3se biztos berúgja, hanem ahogy neki ment....Idén a leggyengébb pontunk dpPersze amikor meg bejönnek ezek akkor meg ő a faszagyerek. 😀 Én is rúgtam vna, de ezeken már meg sem lepődök.
MrMiksa
Greengo
több mint 6 éve
tamas424
1 758
Ezt senki nem tudja, főleg Linehan nemEz a D jobb O-t érdemelne...Hol van a jags ellen látott Tehenész offense?
tamas424
iktriad