NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 572
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Philadelphia Eagles - Green Bay Packers
2 hónapja
Lehet azért szar a meccs, mert közel a stadionhoz isten városa, és mindenki fosika sorozatot nézi valaki?
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Eszembe jutnak a tavalyi redzone faszságok az O-tól.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
shagi0206
10 922
Lehet azért szar a meccs, mert közel a stadionhoz isten városa, és mindenki fosik
2 hónapja
Amúgy a buszon hazafele néztem az elejét. Nemszar volt a D tényleg. De az offensetől ez borzasztó, Sirianni mikor lesz kirúgva?megint csak rád vártak, hogy elkezdjenek focizni
mustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Végre életjeleket mutat az O#. Szép drive volt, de azért látszik, hogy a szezon elején járunk.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
2 hónapja
KeyG
9 496
Rossz futóra fogadtam hogy tdt szerezz, shit
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Ha nem látnám hogy Barkley azt hinném hogy Agholor!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Az szép dobás voltGyönyörű elkapás.... Saquan Barkleytól!
shagi0206
2 hónapja
shagi0206
10 922
Az szép dobás volt
2 hónapja
shagi0206
10 922
Eagles a red zoneban.Adonájt? Talán a 2. kör végén rászántam volna magam. De hát már akkor nem volt bent
Én Mitchellt 1. körben.JJ McCarthyt is, az is jól indulÉn is.Jacobs és Barkley eddig 9 futásból 7 yardot csinált, az gyönyörűSzeretném látni nálunk MarShawn Lloydot. (3. körös ruki.)
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
| draftoltam gm játékban |
mustaine
shagi0206
iktriad
2 hónapja
Amúgy a buszon hazafele néztem az elejét. Nemszar volt a D tényleg. De az offensetől ez borzasztó, Sirianni mikor lesz kirúgva?6-7. hét körül
mustaine
2 hónapja
Eagles a red zoneban. Én Mitchellt 1. körben.JJ McCarthyt is, az is jól indulÉn is.Jacobs és Barkley eddig 9 futásból 7 yardot csinált, az gyönyörűSzeretném látni nálunk MarShawn Lloydot. (3. körös ruki.)
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
mustaine
shagi0206
2 hónapja
KabbeJJ McCarthyt is, az is jól indulÉn is.Jacobs és Barkley eddig 9 futásból 7 yardot csinált, az gyönyörűSzeretném látni nálunk MarShawn Lloydot. (3. körös ruki.)
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
mustaine
shagi0206
2 hónapja
Kampman
28 300
okos húzás
2 hónapja
Tényleg? Francba. Ott tartottam, hogy questionable.Ma inaktív. 😀Jacobs és Barkley eddig 9 futásból 7 yardot csinált, az gyönyörűSzeretném látni nálunk MarShawn Lloydot. (3. körös ruki.)
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
iktriad
2 hónapja
A páncélautó sem a régi.
2 hónapja
shagi0206
10 922
JJ McCarthyt is, az is jól indulÉn is.Jacobs és Barkley eddig 9 futásból 7 yardot csinált, az gyönyörűSzeretném látni nálunk MarShawn Lloydot. (3. körös ruki.)
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
mustaine
2 hónapja
Amúgy a buszon hazafele néztem az elejét. Nemszar volt a D tényleg. De az offensetől ez borzasztó, Sirianni mikor lesz kirúgva?
2 hónapja
shagi0206
10 922
...de nem láthatja (Morgan Freeman hangjával).Ma inaktív. 😀Jacobs és Barkley eddig 9 futásból 7 yardot csinált, az gyönyörűSzeretném látni nálunk MarShawn Lloydot. (3. körös ruki.)
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
iktriad
2 hónapja
Én is.Jacobs és Barkley eddig 9 futásból 7 yardot csinált, az gyönyörűSzeretném látni nálunk MarShawn Lloydot. (3. körös ruki.)
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Ma inaktív. 😀Jacobs és Barkley eddig 9 futásból 7 yardot csinált, az gyönyörűSzeretném látni nálunk MarShawn Lloydot. (3. körös ruki.)
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
#ÉLETJELEK
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Jacobs és Barkley eddig 9 futásból 7 yardot csinált, az gyönyörűSzeretném látni nálunk MarShawn Lloydot. (3. körös ruki.)
shagi0206