NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Philadelphia Eagles - Green Bay Packers
2 hónapja
ez végre egy jogos zászlo sima td lett volnaElozo pass interference is ült
nando89
A Rtp eléggé wtf
2 hónapja
KeyG
9 496
Többet én se bízok rá semmit 😀Na Jacobs innen be kell vinniinkább nem bízzák rá, ami érthető.
KeyG
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
2 drive majdnem megállítjuk de csak majdnem aztán TD same old 😊
2 hónapja
North Dakota State powa!!!
2 hónapja
KeyG
9 496
Na Jacobs innen be kell vinni
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
nando89
3 894
ez végre egy jogos zászlo sima td lett volna
2 hónapja
Kampman
28 297
Amúgy arra kíváncsi vagyok, hogy aki a szabályokat hozza, az játszott valaha? Mert bizonyos esetekben a fizikát kellene legyőznie a játékosoknak, hogy ne legyen büntetendő a megmozdulás. Az meg nem megy.Annak idején pl. Don Shula tagja volt a szabályalkotó bizottságnak.
shagi0206
Mármint még aktív edzőként.
Szerkesztette: Kampman
2 hónapja
FunHun
1 482
Ha az RTP, akkor ez miért nem holding???
2 hónapja
Kampman
28 297
Love sokszor dob hátsó lábról, amit elvileg nagyon nem szoktak szeretni, már gyerekkorban ez ellen nevelik a QB-kat.
2 hónapja
shagi0206
10 922
Amúgy arra kíváncsi vagyok, hogy aki a szabályokat hozza, az játszott valaha? Mert bizonyos esetekben a fizikát kellene legyőznie a játékosoknak, hogy ne legyen büntetendő a megmozdulás. Az meg nem megy.
2 hónapja
Assurbanapli
1 355
A nosztalgia közben valami focimeccs is megy. Borzalmas lehet ezen a talajon focizni.Érthetetlen, olyan sportoknál, ahol nem szoktak futni a játékosok, ott nem kéne, hogy számítson a fű nedvessége...
„Egyet el szeretnék még mondani, senki nem kérte, hogy a pályát locsolják meg. Van, aki hozzá van ehhez szokva, van aki nem. Nem akarom erre fogni. Mi elcsúsztunk, ebből gólt tudott elérni az ellenfél, gratulálok a Debrecennek, ma ennyi volt bennünk”
mustaine
2 hónapja
A Dk teljesen vakon vannak
2 hónapja
Kampman
28 297
A nosztalgia közben valami focimeccs is megy. Borzalmas lehet ezen a talajon focizni.Angyalföldön azt hiszem most egy darabig száraz pályák lesznek.
„Egyet el szeretnék még mondani, senki nem kérte, hogy a pályát locsolják meg. Van, aki hozzá van ehhez szokva, van aki nem. Nem akarom erre fogni. Mi elcsúsztunk, ebből gólt tudott elérni az ellenfél, gratulálok a Debrecennek, ma ennyi volt bennünk”
mustaine
2 hónapja
Tactful Cactus
13 847
ezek továbbra is nevetségesek még ha nekünk is kedvez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
akkor most ezután végig mennek
2 hónapja
FunHun
1 482
Ez miért RTP???
2 hónapja
shagi0206
10 922
megint egy bullshit RtP büntetés. Utálom ezt a szabályt
2 hónapja
mázlisták...majdnem INt majdnem fumbli..
2 hónapja
A nosztalgia közben valami focimeccs is megy. Borzalmas lehet ezen a talajon focizni.„Egyet el szeretnék még mondani, senki nem kérte, hogy a pályát locsolják meg. Van, aki hozzá van ehhez szokva, van aki nem. Nem akarom erre fogni. Mi elcsúsztunk, ebből gólt tudott elérni az ellenfél, gratulálok a Debrecennek, ma ennyi volt bennünk”
2 hónapja
shagi0206
10 922
Jacobs eddig egy terített betli új csapatában.
2 hónapja
shagi0206
10 922
mikre nem emlékszel 😀 Én már arra se, hogy néztem-e a tavalyi SB-t 😀Akkor csak a SB adtaNekem a Panthers-Pats Bowl volt az első 12-13 lehettem, meccs előtt még ingyen volt a Private Gold meg a Hustler TV.Nekem is ez volt az első SB. Ezek szerint már 2003 őszén közvetíteni kezdte a SportTV? (Akkor még nem Ricsivel.) Úgy látszik, szenilis vagyok.
Régen minden jobb volt.
KeyG
nagylaza, főpohárnok
dande2
2 hónapja
Kampman
28 297
2004 februárja volt az első közvetítés a Super Bowlról.Nekem a Panthers-Pats Bowl volt az első 12-13 lehettem, meccs előtt még ingyen volt a Private Gold meg a Hustler TV.Nekem is ez volt az első SB. Ezek szerint már 2003 őszén közvetíteni kezdte a SportTV? (Akkor még nem Ricsivel.) Úgy látszik, szenilis vagyok.
Régen minden jobb volt.
KeyG
nagylaza, főpohárnok
Majd szeptemberben az első szezon közvetítés.
2 hónapja
nem, a Pats-Panthers SB volt az első közvetítésükNekem a Panthers-Pats Bowl volt az első 12-13 lehettem, meccs előtt még ingyen volt a Private Gold meg a Hustler TV.Nekem is ez volt az első SB. Ezek szerint már 2003 őszén közvetíteni kezdte a SportTV? (Akkor még nem Ricsivel.) Úgy látszik, szenilis vagyok.
Régen minden jobb volt.
KeyG
nagylaza, főpohárnok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
FunHun
1 482
Azt mondjuk nem értem, hogy ilyen talaj, ilyen páratartalom esetén miért embereznek a DEF-ek.Sokkal nagyobb kockázat egy elcsúszás esetén a nagy játékra.
Zónával ezt lehetne minimalizálni