Philadelphia Eagles - Los Angeles Rams
10 hónapja
Ha legalább a küzdèst látom majd az O rèszèről akkor rendben lesz de ha így folytajuk akkor azèrt na....
10 hónapja
Na jöhet a félidőben a búúúúúú. Ha nem változtatunk a játékunkon akkor ez ennyi is volt.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 hónapja
Booooooo
10 hónapja
De mièrt közèpen erőltetjük......
10 hónapja
AJ is feszkós
10 hónapja
ST is takarodj márKb az összes kr igy alakult
dande2
10 hónapja
ST is takarodj már
10 hónapja
fantasym első két köre Barkley és AJ Brown, parádés szezonkezdés, de ez a meccs eddig a csúcs. 😀 Védelem néha legalább odarakja magát
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
bármit kitalálhat fangio, ha az O semmit sem tud haladni 😀Nem azt gondolom ezen múlik csak,de valamit kezdeni kell a labda mindkét oldalán
eaglesmcnabb
10 hónapja
Mázli hogy nem mennek rá 4. re
10 hónapja
Szünetre kb elmegy a meccs
10 hónapja
bármit kitalálhat fangio, ha az O semmit sem tud haladni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Egyszerűen nulla pass rush
10 hónapja
Neki is mert eddig a rams O is megy ahogy csak tudMit fog Fangio kitalálni?Nem neki kellene feltètlenül...
Janek
dande2
10 hónapja
Mit fog Fangio kitalálni?Nem neki kellene feltètlenül...
Janek
10 hónapja
Nèzd meg Rogers meg pick sixet visz....
10 hónapja
wentz közben meg aláz 😀
10 hónapja
Terített betli
10 hónapja
De azèrt nem ragaszkodnánk hozzá, a Tampa ellen jobban illikUtsó 19 meccsen valami 18-1-es mérlege van a csapatnak, benne van egy kurva nagy pofon. 😀szerintem kicsit szarul játszunk 😀Szezon eleje van. 🤣
eaglesmcnabb
Greengo
balintbaba
10 hónapja
Vègül is ja nekünk az első nègy forduló az előszezon 😀szerintem kicsit szarul játszunk 😀Szezon eleje van. 🤣
eaglesmcnabb
Greengo
10 hónapja
Utsó 19 meccsen valami 18-1-es mérlege van a csapatnak, benne van egy kurva nagy pofon. 😀szerintem kicsit szarul játszunk 😀Szezon eleje van. 🤣
eaglesmcnabb
Greengo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Szèlső futások hahó 👋