Philadelphia Eagles - Miami Dolphins
több mint 2 éve
de a mostani bajusz rátesz 10et29 évesAmúgy nem félnek attól, hogy Hillt túlhasználják? Minél több labda van a kezében, annál nagyobb a veszélye a sérülésnek.nem
shagi0206
birja az öreg meg igényli is a sok touchot
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 2 éve
Sokkal én se vagyok idősebb, de legalább úgy érzem magam, mint egy 70 éves 😊29 évesAmúgy nem félnek attól, hogy Hillt túlhasználják? Minél több labda van a kezében, annál nagyobb a veszélye a sérülésnek.nem
shagi0206
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 2 éve
ezt a meccset berakni h btw 12 en vannak a suliból ezen a meccsen elég jó recruiting anyag lenneSaban vajon nézi a meccset?Biztos valahol recruitol éppen.
Greengo
iktriad
több mint 2 éve
29 évesAmúgy nem félnek attól, hogy Hillt túlhasználják? Minél több labda van a kezében, annál nagyobb a veszélye a sérülésnek.nem
shagi0206
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Saban vajon nézi a meccset?Biztos valahol recruitol éppen.
Greengo
több mint 2 éve
Nem hagyhatunk időt Tuának mert akkor ez van.Hat ez az hogy neki kb 1 sec is elèg 😁 de eddig viszonylag bírjuk.
Greengo
több mint 2 éve
g*ciputtony?A gúnyneve hamar meglesz.na tessék ezért kéne ismernem? ilyen álomtd-t vesz eljobb tudni kit kell szidni
Kúrfürst briareos
FunHun
iktriad
több mint 2 éve
Amúgy nem félnek attól, hogy Hillt túlhasználják? Minél több labda van a kezében, annál nagyobb a veszélye a sérülésnek.nem
shagi0206
több mint 2 éve
A gúnyneve hamar meglesz.na tessék ezért kéne ismernem? ilyen álomtd-t vesz eljobb tudni kit kell szidni
Kúrfürst briareos
FunHun
több mint 2 éve
koton, az isten áldjon meg, hogy nem védesz megfelelően.Azt tudni kell, hogy nem jelent 100 %-os védelmet 😀
Ventura
több mint 2 éve
A D eddig rendben van
több mint 2 éve
na tessék ezért kéne ismernem? ilyen álomtd-t vesz eljobb tudni kit kell szidni
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
koton, az isten áldjon meg, hogy nem védesz megfelelően.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
Nem volt nagyon látványos holding 😛
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
Amúgy nem félnek attól, hogy Hillt túlhasználják? Minél több labda van a kezében, annál nagyobb a veszélye a sérülésnek.
több mint 2 éve
na tessék ezért kéne ismernem? ilyen álomtd-t vesz el
több mint 2 éve
Na, Cotton gumira vágta ezt a TD-t.
több mint 2 éve
majd ha nem nick satan lesz ottAlabamát ismerni alapműveltség.oké de én canes fan vagyoklester cotton az LGPedig ő is az Alabamára járt. 😀
fogalmam sincs kicsoda
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 2 éve
utálni is 😀Alabamát ismerni alapműveltség.oké de én canes fan vagyoklester cotton az LGPedig ő is az Alabamára járt. 😀
fogalmam sincs kicsoda
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 2 éve
Alabamát ismerni alapműveltség.oké de én canes fan vagyoklester cotton az LGPedig ő is az Alabamára járt. 😀
fogalmam sincs kicsoda
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
wow, eagles run stop adja.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
szépen fut (hátrafelé) a Dolphins
több mint 2 éve
oké de én canes fan vagyoklester cotton az LGPedig ő is az Alabamára járt. 😀
fogalmam sincs kicsoda
Kúrfürst briareos
iktriad
több mint 2 éve
Nem hagyhatunk időt Tuának mert akkor ez van.

E-A-G-L-E-S EAGLES !