Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Stet!Eli és Beckham is úgy játszanak mint 2004-ben
Mi van itt?
14 pont?
Hogy lett?
Janek
több mint 7 éve
Stet!Én sem láttam. Agholor elite lett?
Mi van itt?
14 pont?
Hogy lett?
Janek
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
ozibozi
17 142
alul dobál idén folyamatosan
több mint 7 éve
Ahh nem, anoból csak egy van. Én inkább Josh Gordont nyomok ha van valami esélyünk a superbowlra...😀Sziasztok srácok, most értem haza. Remélem sikerült eléggé bebasznom a mai meccshez.Ano te vagy az? 😀
balintbaba
Greengo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Sziasztok srácok, most értem haza. Remélem sikerült eléggé bebasznom a mai meccshez.Ano te vagy az? 😀
balintbaba
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Sziasztok srácok, most értem haza. Remélem sikerült eléggé bebasznom a mai meccshez.Ano te vagy az?
balintbaba
több mint 7 éve
Sziasztok srácok, most értem haza. Remélem sikerült eléggé bebasznom a mai meccshez.
több mint 7 éve
Lehetőleg. Mint a PMFC az utolsó mb1es meccse utánAgholor könyörgöm mondj fel és ásd el magadott a pálya közepén?
mustaine
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Agholor könyörgöm mondj fel és ásd el magadott a pálya közepén?
mustaine
több mint 7 éve
Agholor azért most is meg tudja mutatni miért ért első kört. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Ahogy írtam is a topick-ban, sok minden múlik azon, hogy mennyire akarjuk megveretni magunkat. Megvan a válasz... nagyon... nagyon-nagyon.
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Magyar válogatott szindróma 😀Tipikus tét nélküli meccs a részünkről.. Azaz most mutatjuk meg. 😀Valahogy mintha más sebességen pörögnénk mint tiEz a meccs már most elment....2TD előnyt jósoltatok a Giants topicban. Az már megvan.
balu10
Greengo
balu10
Greengo
több mint 7 éve
Tipikus tét nélküli meccs a részünkről.. Azaz most mutatjuk meg. 😀Valahogy mintha más sebességen pörögnénk mint tiEz a meccs már most elment....2TD előnyt jósoltatok a Giants topicban. Az már megvan.
balu10
Greengo
balu10
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Valahogy mintha más sebességen pörögnénk mint tiEz a meccs már most elment....2TD előnyt jósoltatok a Giants topicban. Az már megvan.
balu10
Greengo
több mint 7 éve
Ez a meccs már most elment....2TD előnyt jósoltatok a Giants topicban. Az már megvan.
balu10
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Mannint! 😉
több mint 7 éve
Kampman
28 313
szólni kellene valakinek ott hogy elkezdődött a meccsMennyei megyeiben ezt úgy szokták csinálni, hogy a nézőközönség elkezd bekiabálni, hogy "Jó reggelt XY!!!!!" Az a baj, hogy Philadelphiában most este van, szóval a játékosok nem biztos, hogy elhinnék.
ozibozi
több mint 7 éve
ozibozi
17 142
szólni kellene valakinek ott hogy elkezdődött a meccs
több mint 7 éve
Sproles hogy nem fért be a pro bowl keretbe, hihetetlen