Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 5 éve
azt a lyukas kezű agholorját neki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
ozibozi
17 133
pedig ezek mindig odapattannak ellenünk
több mint 5 éve
hát magának a ténynek nem örülök 😊 lehetnétek egy kicsivel szarabbak, hogy nyerjünk ma 😀 de nem kívánságműsorszerintem kurva jók vagyunk basszus!!! igy jobb? 😊minden évben az nyer aki kevésbé szarabb 😀 mindig azt kell verni aki szembejön 😀1000000000000 évente 1x....😊hát elég vicces ez a ki a szarabb verseny...de még inkább szomorú..😊de aki bukja az összes ilyen versenyt, a szezon végén bajnok 😀
yooker
eaglesmcnabb
yooker
utálom ha valaki nyer, és az ellenfél szurkolói azzal jönnek, hogy nem ti vagytok a jók, hanem mi vagyunk szarok. :d
eaglesmcnabb
yooker
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Megint jön a dropéria?
több mint 5 éve
eddig a statok is szarok voltak, szóval fejlődünk 😊statok alapján 20 ponttal kéne vezetnünk kbezért vagyunk szar csapat
Szesze
ozibozi
több mint 5 éve
zsojti
4 063
brooks is ritka szar ma
több mint 5 éve
B.J. Hillnek jó meccae van!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
szerintem kurva jók vagyunk basszus!!! igy jobb? 😊minden évben az nyer aki kevésbé szarabb 😀 mindig azt kell verni aki szembejön 😀1000000000000 évente 1x....😊hát elég vicces ez a ki a szarabb verseny...de még inkább szomorú..😊de aki bukja az összes ilyen versenyt, a szezon végén bajnok 😀
yooker
eaglesmcnabb
yooker
utálom ha valaki nyer, és az ellenfél szurkolói azzal jönnek, hogy nem ti vagytok a jók, hanem mi vagyunk szarok. :d
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
ozibozi
17 133
statok alapján 20 ponttal kéne vezetnünk kbezért vagyunk szar csapat
Szesze
több mint 5 éve
Huh drop pedig még alig volt, mosr meg kettő is egymás után, van miben bízni!😉
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
zsojti
4 063
seumalot bazmeg simán betolják..nem hiszem el h őt kell játszatni
több mint 5 éve
minden évben az nyer aki kevésbé szarabb 😀 mindig azt kell verni aki szembejön 😀1000000000000 évente 1x....😊hát elég vicces ez a ki a szarabb verseny...de még inkább szomorú..😊de aki bukja az összes ilyen versenyt, a szezon végén bajnok 😀
yooker
eaglesmcnabb
yooker
több mint 5 éve
statok alapján 20 ponttal kéne vezetnünk kb
több mint 5 éve
1000000000000 évente 1x....😊hát elég vicces ez a ki a szarabb verseny...de még inkább szomorú..😊de aki bukja az összes ilyen versenyt, a szezon végén bajnok 😀
yooker
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
hát elég vicces ez a ki a szarabb verseny...de még inkább szomorú..😊de aki bukja az összes ilyen versenyt, a szezon végén bajnok 😀
yooker
több mint 5 éve
Mondjuk most nem csak engem piszkálnak hogy sírok 😛. Tudom sekély kéj 😊Én nem sírok, én hisztizek 😂
dande
MrMiksa
több mint 5 éve
maradjunk annyiban hogy mind a két csapat harmat gyenge idén és " élvezzük" tovább a meccset..
több mint 5 éve
hát elég vicces ez a ki a szarabb verseny...de még inkább szomorú..😊az egész csoport szánalmas jelenleg
yooker
több mint 5 éve
hát elég vicces ez a ki a szarabb verseny...de még inkább szomorú..😊
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Mondjuk most nem csak engem piszkálnak hogy sírok 😛. Tudom sekély kéj 😊Én nem sírok, én hisztizek 😂
dande
több mint 5 éve
Mondjuk most nem csak engem piszkálnak hogy sírok 😛. Tudom sekély kéj 😊
több mint 5 éve
ugyan már megértem azért vagyunk hogy dumáljunk meg egy jó meccset lássunk 😊 szisszentettem is egy sört úgy hogy egészségedre 😀bocs, marhára nem fair hogy épp neked írtam ezeket és valószínű tényleg túlzás is némileg. Csak bennem is van némi frusztráció, főleg ezekkel a meccsekkel kapcs 😊én ezt így kicsit erősnek érzem de nyilván mindenkinek van véleménye és nem is kell magában tartania. Amúgy szerintem pont az SB miatt van most eltúlozva minden, olyan magasra rakták a lécet hogy egy amúgy "normál" szezon katasztrófának tűnik ennek a tükrében. Mindenki azt hitte hogy a sok évnyi szenvedés után ezzel az SBvel minden sínen van és évekig top csapat leszünk de az NFL sose erről szólt max a csapat szurkolói szeretnék ezt 😊de nekem akkor is röhej, h most nyertetek SB-t (hatalmas bravúrral, úgy hogy az égadta egy világon minden kifutott nektek), most van egy gyengébb szezon, de még reálisan nyerhető a csoport számotokra és így is ez megy egy ilyen meccsen.. kicsit szánalmas sztem, de nyilván ez magánvéleményha nyerünk is most ugyan ez lesz a véleményem, de igazad van rengetegen nem következetesek csak a pillanat alapján ítélnek de szerintem ez nem csak az Eagels fanoknál áll fent.mikor meg fordítotok akkor meg majd jönnek az elemzések, h meg kell nyerni a csoportot..amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
Szesze
2003ban kezdtem el egyáltalán NFL-t nézni, talán ez a jó ebben a sportban hogy sokszor hullám vasút érzelmileg egy meccs, de sajnos ebben a csapatban jelenleg nagyon félre ment valami és nem lehet mindent a sok sérültre fogni. Olyan embereket engedtünk el akik úgy látszik nagyon fájdalmas űrt hagytak maguk után és most ezt láthatjuk 😊
rexaly
Szesze
rexaly
Szesze
rexaly
Szesze
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Nem értem, miért baj ha az eredménykövetőn valaki hangot ad a pillanatnyi érzelmeinek, de befejeztem a témát, és inkább megnézem a nagy feltámadásunkat.
több mint 5 éve
ozibozi
17 133
addig örülj amíg sírnak, most a végén meg pont röhögtek 😊
több mint 5 éve
ti meg végig örömködtétek. Nektek is volt rá okotok, nekünk is. nem jól mondom?Ne nyissunk ilyen jellegű vitát, de tényleg végig sírtátok az egész első félidőt 😀Hagyd már ezt a sírás dumát légyszi, elég irritáló...ha tényleg így érzitek akkor miért kell végigsírni az egész meccset az első perctől? ezek szerint ez a papírformaA csoport számunkra nem nyerhető ezzel a kerettel...azaz most kell takarítani ..nem évek múlva.de nekem akkor is röhej, h most nyertetek SB-t (hatalmas bravúrral, úgy hogy az égadta egy világon minden kifutott nektek), most van egy gyengébb szezon, de még reálisan nyerhető a csoport számotokra és így is ez megy egy ilyen meccsen.. kicsit szánalmas sztem, de nyilván ez magánvéleményha nyerünk is most ugyan ez lesz a véleményem, de igazad van rengetegen nem következetesek csak a pillanat alapján ítélnek de szerintem ez nem csak az Eagels fanoknál áll fent.mikor meg fordítotok akkor meg majd jönnek az elemzések, h meg kell nyerni a csoportot..amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
Szesze
2003ban kezdtem el egyáltalán NFL-t nézni, talán ez a jó ebben a sportban hogy sokszor hullám vasút érzelmileg egy meccs, de sajnos ebben a csapatban jelenleg nagyon félre ment valami és nem lehet mindent a sok sérültre fogni. Olyan embereket engedtünk el akik úgy látszik nagyon fájdalmas űrt hagytak maguk után és most ezt láthatjuk 😊
rexaly
Szesze
rexaly
Szesze
Greengo
Szesze
MrMiksa
Awesome88
én nem szoktam sírni, egyszer sírtam meccs után, tavaly a SB után, egyszerűen csak szétbasz az ideg mikor látom ezt a fos playcallt, pl. hogy nem hívunk be sose screent csak 3. és sokra, amikor végképp semmi érelme.