Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Szurkolók vagyunk, a sikernek örülünk, a rossz szerepléstől elkeseredünk. Szerintem ebben semmi kivetnivaló nincs.mikor meg fordítotok akkor meg majd jönnek az elemzések, h meg kell nyerni a csoportot..amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
Szesze
2003ban kezdtem el egyáltalán NFL-t nézni, talán ez a jó ebben a sportban hogy sokszor hullám vasút érzelmileg egy meccs, de sajnos ebben a csapatban jelenleg nagyon félre ment valami és nem lehet mindent a sok sérültre fogni. Olyan embereket engedtünk el akik úgy látszik nagyon fájdalmas űrt hagytak maguk után és most ezt láthatjuk 😊
rexaly
Szesze
több mint 5 éve
a 2 pontost hogy kezeli a fantasy?Nekem mind1 Clement padon van. 😀
Janek
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
nyilván zászló
több mint 5 éve
tûzoltó
853
Most kell egy egy D TD
több mint 5 éve
Végre vmi kreativitás
több mint 5 éve
a 0 passz rush az nyilván nem elég....😕
több mint 5 éve
Megraktam a tüzet, most már a csapat is megteheti 😊
több mint 5 éve
mikor meg fordítotok akkor meg majd jönnek az elemzések, h meg kell nyerni a csoportot..amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
Szesze
2003ban kezdtem el egyáltalán NFL-t nézni, talán ez a jó ebben a sportban hogy sokszor hullám vasút érzelmileg egy meccs, de sajnos ebben a csapatban jelenleg nagyon félre ment valami és nem lehet mindent a sok sérültre fogni. Olyan embereket engedtünk el akik úgy látszik nagyon fájdalmas űrt hagytak maguk után és most ezt láthatjuk 😊
rexaly
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
túl gyors
több mint 5 éve
Balfaszok
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
könyörgöm nehogy benn hagyjunk 20 mpnél többet mert tdt szopunk belőle, bármi is lesz ebből
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
Szesze
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Nyilván 19:3 nál és ilyen játékkal nem mondhatunk mást, és csak a sírás marad. Persze ez változhat bármikormindig ezt szoktátok mondani 😊amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊Sztem ez most nem az a szitu...de legyen igazad.😀
Szesze
Greengo
Szesze
Szerkesztette: MrMiksa
több mint 5 éve
mindig ezt szoktátok mondani 😊amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊Sztem ez most nem az a szitu...de legyen igazad.😀
Szesze
Greengo
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊Ha most végigmegyünk, megfordítjuk.
Szesze
több mint 5 éve
amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊Sztem ez most nem az a szitu...de legyen igazad.😀
Szesze
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊Ne jynxelj pls
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
amúgy messze még a vége, túl sokszor éltem már át ilyen elejétől végigsírt eredménykövetőt az eagles fanok részéről aminek a végén mindig ők nyertek, szóval eddig absz deja vú 😊
több mint 5 éve
Zet
1 549
Szerintem nagyon kell figyelni végig. Ha valaki képes bármilyen meccset elveszíteni, azok mi vagyunk.
több mint 5 éve
TEn védekezni nem tudunk!😕
több mint 5 éve
Remélem legalább Ertznek meg lesz az 1000 yardos szezonja, ő megérdemli