Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 7 éve
sziasztok, de jó hogy haza értem. dailypicksandflicks.com/wp-content/uploads/2011/07/patriot-the-bald-eagle.jpg
nagyon nagy takarításba kellene kezdeni és már most a jövőévre koncentrálni mert ennek az ég világon semmi értelme.
több mint 7 éve
huh ha tartja ezt a formáját a Giants, lehet a végén behúzzák a csoportot

több mint 7 éve
Ennyi hisztis siránkozó férfit még nem láttam egy helyen, mint itt. 😊
több mint 7 éve
Reich says hello. 8-)úgy látszik a valódi O guru elment, a D meg ennyit tud ennyi sérülttel. De ennél a play callnál pl csipkelli is jobbat tudottLassan azt mondanám, hogy hulljanak a fejek!Ez kedves egy Super Bowl-gyozelem utan.
MrMiksa
Stez
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
úgy látszik a valódi O guru elment, a D meg ennyit tud ennyi sérülttel. De ennél a play callnál pl csipkelli is jobbat tudottLassan azt mondanám, hogy hulljanak a fejek!Ez kedves egy Super Bowl-gyozelem utan.
MrMiksa
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Létezik SB hangover, de persze mi produkáljuk a legnagyobbat everytimeLátod ebben is mi vagyunk a legjobbak. 😀
dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
kár hogy nem inkább egy qbikácskát igazoltunk inkább akiből pár év múlva lehet hogy lesz vlm 😊
több mint 7 éve
igazabol en meg nem terek magamhoz... bar illik helyen kezelni ezeket a meccseket, hogy kik ellen javultunk fel... friszko,tampa,eagles 😀
több mint 7 éve
Én meg inkább kezdem elhinni, hogy ez az O# bajok forrása. Reich -el valahogy jobb játékok voltak. Most meg megy a kiszámítható fos. Akkor leszek csalódott ha Groh marad.Szerintem ez a kamu része a dolognak. Kis mentegetőzés DP és CW részéről is, amiért ilyen fos az O. Szerintem....Most kapcsolódtam csak be, most is csak RZ-on. Wentznek van valami sérülése?Groh kórnak hívják és egész szezonban kitart. 😕
alatriste
Greengo
MrMiksa
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Létezik SB hangover,Haja ezt mi tudjuk a legjobban!!!😉
dande

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Az nem tavaly volt? 🙄Lassan azt mondanám, hogy hulljanak a fejek!Ez kedves egy Super Bowl-gyozelem utan.
MrMiksa
Stez
több mint 7 éve
Mióta álmodozunk ilyen futójátékért.
több mint 7 éve
Létezik SB hangover, de persze mi produkáljuk a legnagyobbat everytime
több mint 7 éve
Lassan azt mondanám, hogy hulljanak a fejek!Ez kedves egy Super Bowl-gyozelem utan.
MrMiksa
több mint 7 éve
na erre nem tudok mit mondani..négy barom megy egymásnak...
több mint 7 éve
na jó, ilyen szar csapatot nem baszott európa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Lassan azt mondanám, hogy hulljanak a fejek!
több mint 7 éve
LOl. Sebességbe, robbanékonyságba senki nem veszi fel a versenyt Barkley-val. Elképesztő...
több mint 7 éve
No gyerekek en mar megittam egy uveg bort de ezt a szart igy se tudom tovabb nezni. Jo ejt mindenkinek 😊
több mint 7 éve
Várható volt egy ilyen is. Most azt hiszem előrukkolunk egy 3&outtal. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Hova futottak a db-k te jó ég 😂😂Barkley után
MrMiksa

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
hoppácska 😊
több mint 7 éve
csipkelli
4 010
bohócok