Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 5 éve
üdv! küldene valaki egy normális streamet mert ezen amit én nézek 9:0-ra vezetünk...nyugi, nemsokára megjavul 😊
yooker
több mint 5 éve
Rodaron
2 071
Ennek INT-nek kellett volna lennie, ha az irányítóra figyel
több mint 5 éve
üdv! küldene valaki egy normális streamet mert ezen amit én nézek 9:0-ra vezetünk...
több mint 5 éve
sisakValószínű
ozibozi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
ozibozi
17 133
sisak
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
Mér dobod oda neki
több mint 5 éve
zsojti
4 063
mi a fasz ez??????????????,
több mint 5 éve
OV bazdmegDe ez meg miért volt zászló???
nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Kösz Oli
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
hatalmas play volt megintMert Clement erőssége a középső futás...
zsojti
több mint 5 éve
ezt bezzeg bedobják..
több mint 5 éve
OV bazdmeg
több mint 5 éve
zsojti
4 063
hatalmas play volt megint
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Kár, hogy magunk ellen nem fogadok, pedig legalább kis pénzt hoztak volna a srácok hamár egy kalap fos ami megy...
több mint 5 éve
Green, melyik stereamet nézed? mert nekem már fél percet csúszikJavaslom, hogy töltsd le az ACE playert..és akkor : acestream://ef10929af5c330e771c2deec0ee76920451ca0da
dande
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Green, melyik stereamet nézed? mert nekem már fél percet csúsziktopstreams.info/nfl/EAGLES
dande
több mint 5 éve
Green, melyik stereamet nézed? mert nekem már fél percet csúszik
több mint 5 éve
Eaglesmc kérsz tippeket mikor fogod kikapcsolni?most már kitartok, leszarom
dande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Ok. Nem akarják, hogy félidőben már kikapcsoljuk. 😀 Megillet minket is a teljes meccses szenvedés.😀elmaradt a zászló..ez látványosabb volt mint a 2 pontosnál
Szesze
Rodaron
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
NightBoY
616
Azert ez meretes dpi colt amit barkleyn nem fujtak be...
You should know I bleed blue...
több mint 5 éve
elmaradt a zászló..
több mint 5 éve
Ez is DPI 😕