Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
szegény bekemre is zászlóznak a gecinek, ezt sürgősen kompenzálni kell
több mint 5 éve
vanek úr
1 891
Vernon nettó hátrány kb...Mondjuk 14:0-ra kéne mennünk....
kb 24:3 lehet a Phillynek valójában...😊üdv! küldene valaki egy normális streamet mert ezen amit én nézek 9:0-ra vezetünk...😀 Szted más az eredmény?
yooker
Greengo
yooker
több mint 5 éve
Csoda, hogy befújták
több mint 5 éve
Ami tényleg a legjobban zavar, hogy semmi tűz nincs se a pályán, se azon kívül, lézengés, lézengés mindenhol.....................
több mint 5 éve
😕 Ettől tartok én is.Vernon nettó hátrány kb...ennek a filinek nem lesz több győzelme idén
kb 24:3 lehet a Phillynek valójában...😊üdv! küldene valaki egy normális streamet mert ezen amit én nézek 9:0-ra vezetünk...😀 Szted más az eredmény?
yooker
Greengo
yooker
eaglesmcnabb
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Ha nem saját játékosaink húznak fel engem, megteszik a nyomorék zebrák..............................
több mint 5 éve
NightBoY
616
Vicces a komentator. Rossz call a giants javara bad call let them roar bad call. Dpi barkleyn: jenkins distrupted him. Igaz azt nem mondja h ugy h atolelte... nem tudom ki ez de nagyon idegesito
You should know I bleed blue...
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
Pedig majdnem kiszökött Wentz, mint az a bizonyos a gyatyából... ez tényleg a bírókon múlott, de ilyen ez az NFL, mi is buktunk már meccset a zebrák miatt. Hátha letudják a hibákat az első negyed végével... ja szerintem se....
több mint 5 éve
Vernon nettó hátrány kb...Egy másik univerzumban. Idén már leépült a csapat, hogy ez reális legyen(sajnos).
yooker
Greengo
yooker
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Vernon nettó hátrány kb...ennek a filinek nem lesz több győzelme idén
yooker
Greengo
yooker
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
ozibozi
17 133
ezzel kompenzálták az előzőeket
több mint 5 éve
Na akkor újabb pontok jöhetnek a Giantstől. 😀 Parádés meccs .
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
nah csak legyűrték végre..
több mint 5 éve
zsojti
4 063
vicc2x
több mint 5 éve
Két drivunkat nyrják ki a bírók
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
az igen... "hazai pálya"
több mint 5 éve
Vernon nettó hátrány kb...kb 24:3 lehet a Phillynek valójában...😊üdv! küldene valaki egy normális streamet mert ezen amit én nézek 9:0-ra vezetünk...😀 Szted más az eredmény?
yooker
Greengo
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
hazai pálya
több mint 5 éve
eolmentek a jó édes búsba abba
több mint 5 éve
zsojti
4 063
vicc
több mint 5 éve
Zászló erdő lesz...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!