Philadelphia Eagles - Washington Commanders
1 feliratkozó
3 órája
MrMiksa
3 787
Amúgy egyszer a láb leérés után elvesztette a kontrollt, mert megmozdult a kezében a labda dőlés közben. És akkor már nem volt lent a lába
3 órája
Jól van Ertznek jár ennyi az OKt szerezzük meg. Mondjuk vagy 600 holding nem volt akkor egy se....
3 órája
casaubon
2 346
Aztak, ez milyen elkapas, ha megadjak
3 órája
shagi0206
10 902
Nem tudom Mariotaval mennyire járt volna ma jobban a Wsh, de Daniels ma piszkosul gyenge, és látszik hogy amiatt, hogy sérült.
3 órája
De D Smith az semmi....
4 órája
Majdnem nyomott egy DJaxet 😁😁😁
4 órája
Elèg lesz az utolsó negyedet visszanèzni 😀
4 órája
Túl gyors 😏
4 órája
shagi0206
10 902
Barkley kikozmetikázta a 2 TD futással a statjait.
4 órája
shagi0206
10 902
Buzik ezek Philadelphiában, van 2 fehér DBjük, egyik 32-es másik 33-mas, és DeJeannal mindig összekeverem amíg nem látom a mind2 számjegyet 😊Sziasztok, úgy érzem ma lesz egy pickje | Ed | Reed BlankenshipnekLehet veszek lottót is a héten
mustaine
mustaine
4 órája
Sziasztok, úgy érzem ma lesz egy pickje | Ed | Reed BlankenshipnekLehet veszek lottót is a héten
mustaine
4 órája
Na jó az èn jinxem volt az erősebb 🤪🤪🤪Pardon?De bennünk ott a bènázó erő idèn vesztettünk már rajta 1x èsajdnem mèg 2x szóval inkább óvatos vagyok....A Commandersben nincs igazán átütő erő O oldalon, emiatt írtuk.Akkor ez el is doltMèg nem lèci ilyeneket mne mondjunk amíg le nem fújják
casaubon
dande2
shagi0206
dande2
shagi0206
4 órája
Na jó csak jött a TO
4 órája
shagi0206
10 902
Pardon?De bennünk ott a bènázó erő idèn vesztettünk már rajta 1x èsajdnem mèg 2x szóval inkább óvatos vagyok....A Commandersben nincs igazán átütő erő O oldalon, emiatt írtuk.Akkor ez el is doltMèg nem lèci ilyeneket mne mondjunk amíg le nem fújják
casaubon
dande2
shagi0206
dande2
4 órája
MrMiksa
3 787
Sziasztok, úgy érzem ma lesz egy pickje | Ed | Reed Blankenshipnek😆😆😆
mustaine
4 órája
casaubon
2 346
Na most mar tenylegA Commandersben nincs igazán átütő erő O oldalon, emiatt írtuk.Akkor ez el is doltMèg nem lèci ilyeneket mne mondjunk amíg le nem fújják
casaubon
dande2
shagi0206
4 órája
De bennünk ott a bènázó erő idèn vesztettünk már rajta 1x èsajdnem mèg 2x szóval inkább óvatos vagyok....A Commandersben nincs igazán átütő erő O oldalon, emiatt írtuk.Akkor ez el is doltMèg nem lèci ilyeneket mne mondjunk amíg le nem fújják
casaubon
dande2
shagi0206
4 órája
MrMiksa
3 787
Ja, oké, megvan. A 2 pontossal nem számoltam 🤦♂️Miért xp?Így fixen kétszer kell pontot szereznie a Kommandónak. Ha a kétpontosunk kimaradt volna, TD+2 pontossal egyenlithettek volna
MrMiksa
mustaine
4 órája
Miért xp?Így fixen kétszer kell pontot szereznie a Kommandónak. Ha a kétpontosunk kimaradt volna, TD+2 pontossal egyenlithettek volna
MrMiksa
4 órája
shagi0206
10 902
A Commandersben nincs igazán átütő erő O oldalon, emiatt írtuk.Akkor ez el is doltMèg nem lèci ilyeneket mne mondjunk amíg le nem fújják
casaubon
dande2
4 órája
MrMiksa
3 787
Miért xp?
4 órája
Akkor ez el is doltMèg nem lèci ilyeneket mne mondjunk amíg le nem fújják
casaubon
4 órája
Ott vaaan