Philadelphia Eagles - Washington Commanders
1 feliratkozó
4 órája
Egyszer passzoljunk már elsőre, ha úgyse megy a futás, legalább variáljuk már.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 órája
Erre zászló????????Lehetett volna roughing the passert dobni ennél a playnél, a dpit erősnek éreztem én is
MrMiksa
4 órája
Invincible
801
Erre zászló????????Kaptunk egy ilyen szart mi is
MrMiksa
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
4 órája
De hulye szabálytalanság, eleve el se kapta volna...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 órája
MrMiksa
3 787
Erre zászló????????
4 órája
casaubon
2 346
Legalább nem maradunk 0-n 😏 a baj hogy ők kezdik a 2. fèlidőt jó lenne vmi TO....Majdnem ott volt
dande2
4 órája
casaubon
2 346
Lehet nem kellett volna agyonveretni ennél a kiváló playnélAzert a worst play calling eros, ezen a meccsen is volt komoly vetelytars a cimert 😊
x.com/NFL_NateKissell/status/1857252930996339009?t=xmkPT8s-0DSDLyuZ1JKjjA&s=19
mustaine
4 órája
Lehet nem kellett volna agyonveretni ennél a kiváló playnél x.com/NFL_NateKissell/status/1857252930996339009?t=xmkPT8s-0DSDLyuZ1JKjjA&s=19
4 órája
Hurtsot vizsgálták agyrázkódássalIgen közben látom....hát lehet hogy Pickett time....ès akkor vègkèpp futás time.....
mustaine
4 órája
Szerintem Hurts a sátorbanVagy AJ vagy Smith azèrt elèg komolyat koccantak...
MrMiksa
4 órája
MrMiksa
3 787
Szerintem Hurts a sátorban
4 órája
casaubon
2 346
Akkor johet a hail mary
4 órája
Legalább nem maradunk 0-n 😏 a baj hogy ők kezdik a 2. fèlidőt jó lenne vmi TO....
4 órája
MrMiksa
3 787
3 nyamvadt pont... 😏
4 órája
Invincible
801
Túl jól sikerült pick play😏
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
4 órája
Invincible
801
Gainwell eg èlete blokkját adta
4 órája
Valahogy tovabbra se latni azt a ponthaborut, amit par szakerto emlegetettAzok inkább csak szagèrtők voltak 😏
casaubon
5 órája
casaubon
2 346
Valahogy tovabbra se latni azt a ponthaborut, amit par szakerto emlegetett
5 órája
Invincible
801
Se a futás, se a passz. De a d egyelőre jól tartja magát, kérdés hogy ha ennyit fent kell lenniük mikor fáradnak el.4-5 3 and out nem olyan sok
mustaine
5 órája
Se a futás, se a passz. De a d egyelőre jól tartja magát, kérdés hogy ha ennyit fent kell lenniük mikor fáradnak el.
5 órája
Fú, de felbasz ez az ember állandóan....Szerintem ő is saját magát.....
MrMiksa
5 órája
Invincible
801
Ha a Was a legjobb az első fèlidőkben mi meg amúgy a legszarabbak vagyunk akkor ez nem is vèszes.Mi második fèlidős csapat vagyunk!