Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Robinson ma nagyon rookie 😕
több mint 1 éve
Watson mit úszott meg!!!
több mint 1 éve
Klemó
5 661
Annál a Nagyi fumblenél eltört valami, félidőig semmit nem várok az O-tól...Addig, amig Canada nem egyszerűsít, nem hozza közelebb Picketthez a játékokat ez lesz. 15-20 yardos playeket kell játszanunk, mivel 1-15-e futunk.....2 yardért....
Szokol
több mint 1 éve
Reggio1914
1 388
Mixon a TD után elővett egy érmét, feldobta, aztán látványosan elrúgta a p...-be... 😊Mit csináltak?olyat még a gurulósban sem láttam, hogy 0 perc után ha lefújják, az legyen a végeredmény...az sem lett volna igazságos. 1-1 támadás volt...itt nem lehetett igazságot tenni, épp ezért nem kellene most hisztizni gólörömnél.Én értem, hogy a Bills miért ment haza és nem tudta volna lejátszani, mondjuk szerdán a folytatást. Azóta már Hamlin jól van, ez megnyugtató. Így viszont, hogy hazamentek, én az akkori állást állapítottam volna meg végeredménynek, mert utána már csak kínlódott a liga.igen, ott tűnt fel...a hét közepén vajon jó lett volna? azt sem gondolom....szerintem egyáltalán nem volt jó megoldás...magunk között nem igazán értem a Cincy játékosokat, hogy mit tartottak volna jó megoldásnak, pénzfeldobás helyett? büntetőrúgást vagy it?Ezt a TD ünnepre kérdezed? 😊 Onnan kezdve, hogy nem lett a hét közepén lejátszva, nem volt mindenki számára jó megoldás...
mert azt nem gondolhatták, hogy az újrajátszás megoldás lenne...most meg megy a hiszti 😕
Klaci79
Reggio1914
talán az lenne, ha hona előre az nfl egy szabályt, hogy ha félbeszakad a meccs, mikortól kell hasonló módon eldönteni...
lehet az egésznél az kellett volna, hogy pénzfeldobás az eredményért
így is nem kapott pontot Fantasy-ban a csapatom Allen és Chase után se 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Amúgy 1,5 negyed alatt 0-0-nál miért csak 4 futó playünk van ? Stefa megint hülye vagy?
több mint 1 éve
ne szépítsük, szarul játszik Pickett...mondjuk az furcsa, hogy ha ment a futás, miért nem használjukA fumble óta játszik szarul.
Klaci79
több mint 1 éve
Reggio1914
1 388
Igen, ez is jogos. Azért mondom, hogy így nem volt jó megoldás. Valahogy pótolni kellett volna a meccset... Nem ment, így maradt ez...olyat még a gurulósban sem láttam, hogy 0 perc után ha lefújják, az legyen a végeredmény...az sem lett volna igazságos. 1-1 támadás volt...itt nem lehetett igazságot tenni, épp ezért nem kellene most hisztizni gólörömnél.Én értem, hogy a Bills miért ment haza és nem tudta volna lejátszani, mondjuk szerdán a folytatást. Azóta már Hamlin jól van, ez megnyugtató. Így viszont, hogy hazamentek, én az akkori állást állapítottam volna meg végeredménynek, mert utána már csak kínlódott a liga.igen, ott tűnt fel...a hét közepén vajon jó lett volna? azt sem gondolom....szerintem egyáltalán nem volt jó megoldás...magunk között nem igazán értem a Cincy játékosokat, hogy mit tartottak volna jó megoldásnak, pénzfeldobás helyett? büntetőrúgást vagy it?Ezt a TD ünnepre kérdezed? 😊 Onnan kezdve, hogy nem lett a hét közepén lejátszva, nem volt mindenki számára jó megoldás...
mert azt nem gondolhatták, hogy az újrajátszás megoldás lenne...most meg megy a hiszti 😕
Klaci79
Reggio1914
talán az lenne, ha hona előre az nfl egy szabályt, hogy ha félbeszakad a meccs, mikortól kell hasonló módon eldönteni...
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
több mint 1 éve
Mit csináltak?olyat még a gurulósban sem láttam, hogy 0 perc után ha lefújják, az legyen a végeredmény...az sem lett volna igazságos. 1-1 támadás volt...itt nem lehetett igazságot tenni, épp ezért nem kellene most hisztizni gólörömnél.Én értem, hogy a Bills miért ment haza és nem tudta volna lejátszani, mondjuk szerdán a folytatást. Azóta már Hamlin jól van, ez megnyugtató. Így viszont, hogy hazamentek, én az akkori állást állapítottam volna meg végeredménynek, mert utána már csak kínlódott a liga.igen, ott tűnt fel...a hét közepén vajon jó lett volna? azt sem gondolom....szerintem egyáltalán nem volt jó megoldás...magunk között nem igazán értem a Cincy játékosokat, hogy mit tartottak volna jó megoldásnak, pénzfeldobás helyett? büntetőrúgást vagy it?Ezt a TD ünnepre kérdezed? 😊 Onnan kezdve, hogy nem lett a hét közepén lejátszva, nem volt mindenki számára jó megoldás...
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
ne szépítsük, szarul játszik Pickett...mondjuk az furcsa, hogy ha ment a futás, miért nem használjuk
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
olyat még a gurulósban sem láttam, hogy 0 perc után ha lefújják, az legyen a végeredmény...az sem lett volna igazságos. 1-1 támadás volt...itt nem lehetett igazságot tenni, épp ezért nem kellene most hisztizni gólörömnél.Én értem, hogy a Bills miért ment haza és nem tudta volna lejátszani, mondjuk szerdán a folytatást. Azóta már Hamlin jól van, ez megnyugtató. Így viszont, hogy hazamentek, én az akkori állást állapítottam volna meg végeredménynek, mert utána már csak kínlódott a liga.igen, ott tűnt fel...a hét közepén vajon jó lett volna? azt sem gondolom....szerintem egyáltalán nem volt jó megoldás...magunk között nem igazán értem a Cincy játékosokat, hogy mit tartottak volna jó megoldásnak, pénzfeldobás helyett? büntetőrúgást vagy it?Ezt a TD ünnepre kérdezed? 😊 Onnan kezdve, hogy nem lett a hét közepén lejátszva, nem volt mindenki számára jó megoldás...
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
Reggio1914
több mint 1 éve
Klemó
5 661
Az egész O a levegőben off the sync.....vagy a védelem tudja mit csinálunk, vagy nem találja a recevert Pickett....
több mint 1 éve
Annál a Nagyi fumblenél eltört valami, félidőig semmit nem várok az O-tól...
több mint 1 éve
Klemó
5 661
Dotson hülye, mint a segg sajnos...sokadik ilyen faszságaEgy 40+ screent baszott el.....
Klaci79
több mint 1 éve
Reggio1914
1 388
Én értem, hogy a Bills miért ment haza és nem tudta volna lejátszani, mondjuk szerdán a folytatást. Azóta már Hamlin jól van, ez megnyugtató. Így viszont, hogy hazamentek, én az akkori állást állapítottam volna meg végeredménynek, mert utána már csak kínlódott a liga.igen, ott tűnt fel...a hét közepén vajon jó lett volna? azt sem gondolom....szerintem egyáltalán nem volt jó megoldás...magunk között nem igazán értem a Cincy játékosokat, hogy mit tartottak volna jó megoldásnak, pénzfeldobás helyett? büntetőrúgást vagy it?Ezt a TD ünnepre kérdezed? 😊 Onnan kezdve, hogy nem lett a hét közepén lejátszva, nem volt mindenki számára jó megoldás...
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Dotson hülye, mint a segg sajnos...sokadik ilyen faszsága
több mint 1 éve
Klemó
5 661
Mondjuk a Jets-Miami még inkább nem... 😀
több mint 1 éve
Reggio1914
1 388
Hat nem a tamadokrol szol eddigNagyon nem. Vajon lehet fogadni, hogy kijön-e valamelyik csapat a ... 10-ből? 😀
Tdog
több mint 1 éve
Tdog
653
Hat nem a tamadokrol szol eddig
több mint 1 éve
hú bazdmeg watson, itt mit akartál harmadikra? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
igen, ott tűnt fel...a hét közepén vajon jó lett volna? azt sem gondolom....szerintem egyáltalán nem volt jó megoldás...magunk között nem igazán értem a Cincy játékosokat, hogy mit tartottak volna jó megoldásnak, pénzfeldobás helyett? büntetőrúgást vagy it?Ezt a TD ünnepre kérdezed? 😊 Onnan kezdve, hogy nem lett a hét közepén lejátszva, nem volt mindenki számára jó megoldás...
Klaci79
Reggio1914
több mint 1 éve
Klemó
5 661
Nem hiszem el ezeket a splash playeket....szopjuk.Ellenben nálunk minden támadás, pasz a futáson kívül nyitott könyv..
több mint 1 éve
Willie Parker
15 382
Tomlin elég mérges volt az oldalvonalnál a fumble és a majdnem fumble miatt. Nagyobb figyelmet kért a srácoktól.
több mint 1 éve
Reggio1914
1 388
magunk között nem igazán értem a Cincy játékosokat, hogy mit tartottak volna jó megoldásnak, pénzfeldobás helyett? büntetőrúgást vagy it?Ezt a TD ünnepre kérdezed? 😊 Onnan kezdve, hogy nem lett a hét közepén lejátszva, nem volt mindenki számára jó megoldás...
Klaci79
több mint 1 éve
Kár, hogy a Texans-Colts a mi meccsünkkel van egy időben, az biztos nagy dara!
több mint 1 éve
Megállt a tudomány.