NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers - Green Bay Packers
több mint 1 éve
Mi van itt?
több mint 1 éve
az milyen löbbölés
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Spy
2 337
Akkor let it begin...
több mint 1 éve
nando89
3 894
wow ezt nem láttam jönni
több mint 1 éve
James007
1 853
Na!
több mint 1 éve
Rubens
830
basszus haladunk és még sárga sem jött az O-lineraEl is értünk a végső határinkhoz/végállomás, ami a RZ... 3 pont is vmi mondjuk így az első negyedben 😊
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Spy
2 337
Ha Kwon kiesik, akkor a RunD is.Ez a vasas D milyen idén ?mert ennyi yardot egy félidő alatt nem szoktunk csinálniSzámokban jó, de bántóan inkonzisztens. A secondary pedig gatya.
nando89
Szokol
több mint 1 éve
Ez a vasas D milyen idén ?mert ennyi yardot egy félidő alatt nem szoktunk csinálniSzámokban jó, de bántóan inkonzisztens. A secondary pedig gatya.
nando89
több mint 1 éve
nando89
3 894
Ez a vasas D milyen idén ?mert ennyi yardot egy félidő alatt nem szoktunk csinálni
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
basszus haladunk és még sárga sem jött az O-linera
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
ez szép pass and catch volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Oh, hát ellenfelet tudni kell választani, már bocsáss meg! 😊Sajnos a Győr két öngóllal nyert, de legalább a Vasas ikszelt, így hat ponttal van mögöttünk.Ez nálatok a szenvendés ? utoljára első fordulóban láttam tőlün ilyen drivot , azt is a bears ellen .
Most pedig kezdjük a mai szenvedést..
Szokol
nando89
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
Nem fog beleférni szokásos első félidős balfaszkodás az O részéről
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Rubens
830
Ez igen Barry D nagyot ment 😀 érintés nélkül 😀
nando89
Sajnos a Győr két öngóllal nyert, de legalább a Vasas ikszelt, így hat ponttal van mögöttünk.Pont úgy kezdődött 😀 Mondjuk folytatódni fog, erről biztosíthatlak 😊
Szokol
több mint 1 éve
nando89
3 894
Sajnos a Győr két öngóllal nyert, de legalább a Vasas ikszelt, így hat ponttal van mögöttünk.Ez nálatok a szenvendés ? utoljára első fordulóban láttam tőlün ilyen drivot , azt is a bears ellen .
Szokol
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Hála, koszonet!valaki egy linkkel megszánna?crackstreams.biz/watch/51456
jossbeaumont
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Sajnos a Győr két öngóllal nyert, de legalább a Vasas ikszelt, így hat ponttal van mögöttünk.Most pedig kezdjük a mai szenvedést..
több mint 1 éve
nando89
3 894
Ez igen Barry D nagyot ment 😀 érintés nélkül 😀
több mint 1 éve
valaki egy linkkel megszánna?crackstreams.biz/watch/51456
jossbeaumont
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
valaki egy linkkel megszánna?
több mint 1 éve
nando89
3 894
Azt már most látom h a vasas bőven fölötte lesz 16,5 nek😀
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
Mixen nem tudom miért de 16,5 pont fölé raktam magunkat ...innom kéne ?😀16,5 alatt se ártana
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Spy
2 337
tushpush 1st and 10-re ez a jó öreg steelers