NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
68
13
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers - Green Bay Packers
több mint 1 éve
Vezetünk, mi baj lehet? 😊
több mint 1 éve
Írtam, hogy "kicsit".🙂Deguaráról????!!! Ez komoly?Musgravet nagyon fogjuk szeretni következő években , iszonyat sebessége van a poszton , izmot kell rá pakolni és top Te lehet sztm .Én már nagyon óvatos vagyok ezzel. Sternről és Tonyanról is ezt hittem. Sőt: kicsit még Deguararól is.
nando89
nagylaza, főpohárnok
SBL
több mint 1 éve
SBL
2 213
Deguaráról????!!! Ez komoly?Musgravet nagyon fogjuk szeretni következő években , iszonyat sebessége van a poszton , izmot kell rá pakolni és top Te lehet sztm .Én már nagyon óvatos vagyok ezzel. Sternről és Tonyanról is ezt hittem. Sőt: kicsit még Deguararól is.
nando89
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Carlson direkt rúg ilyen rövideket, vagy nem tud hosszút?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Musgravet nagyon fogjuk szeretni következő években , iszonyat sebessége van a poszton , izmot kell rá pakolni és top Te lehet sztm .Én már nagyon óvatos vagyok ezzel. Sternről és Tonyanról is ezt hittem. Sőt: kicsit még Deguararól is.
nando89
több mint 1 éve
ez is megvolt, vagyis lett volna
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
SBL
2 213
Jó lenne, ha Musgrave tartaná magát ahhoz a szokásához, hogy elkapja a labdát.és utána nem esik el saját lábában.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
'80-as évek Packers-éhez ilyen óra dukál.mi ez a fapados órafurcsa valóban
Tactful Cactus
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
nando89
3 894
Musgravet nagyon fogjuk szeretni következő években , iszonyat sebessége van a poszton , izmot kell rá pakolni és top Te lehet sztm .
több mint 1 éve
Jó lenne, ha Musgrave tartaná magát ahhoz a szokásához, hogy elkapja a labdát.
több mint 1 éve
Fúú de semmilyen ma ez a Steelers...Én meg ezt nézem, pedig helyette akár egy 3 órás komoly film is mehetne. Ehhh
Szokol
több mint 1 éve
na ez szép volt
több mint 1 éve
Fúú de semmilyen ma ez a Steelers...
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Pickett tuti a GW-re hajt 😁Még nem dobtunk középre lasztit....lehet ide tartogatjuk...ha egyáltalán nekünk van olyan...
steelwolf
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Atyaisten ezt a lebutított O-t. Egy playaction-t nem látok az első 2 drive óta....újra a régi kiszámítható Canada O....
több mint 1 éve
A punter jó! 😊
több mint 1 éve
Egy kihagyott XP-vel nyerünk valahogy 😊
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
Tűpontos volt...ez most nem Love-on múlt
Rubens
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Rubens
830
Nando, az a kurva extra pont.... mármint a hiánya...
több mint 1 éve
zolten
230
Azt hitte visszalép a TE. Ez az összeszokottság hiánya.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
van TE a csapatban amúgy?ja már látom, jól elbújt
Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!