Pro Bowl 2014
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Kuechly azért a ProBowlon is 12 szereléssel (+1 FFel) zárt. 😀😀
több mint 10 éve
Az bizony nem sok.... 😕
több mint 10 éve
Jó meccs volt, és nézni is jól esett. A kickoffokat nagyon hiányoltam, szegény Patterson nem tudott érvényesülni. Összesen két punt visszahordása volt 1 yardos volt a leghosszabb. Az MVP-knél csak a defense volt a meglepő, bár Johnson csinálta a legtöbb szerelést. Várjuk a Super Bowl-t és utána augusztus 1. hetét. Jó volt megint itt, sziasztok, további szép napot.
több mint 10 éve
DeionSanders @DeionSanders 2 pCongrats to #TeamPrime for playing your hearts out and Congrats to #TeamRice for the Victory!!! It's so hard 4 me 2 tweet this I hate losing
több mint 10 éve
Gary21
230
Jó kis meccs volt, tetszik nekem is az új Pro Bowl, és több ilyen eredménykövetőzést is kívánok, rég élveztem ennyire nem a meccset figyelni sokszor 😀
több mint 10 éve
Montana
635
MVP-k nem meglepők,bár nekem WATT jobban tatszett😊Jó kis meccs volt,kellemes meglepetésekkel,érdemes volt felkelni..jó pihenést mindenkinek!
több mint 10 éve
Defense MVP: Derrick Johnson
több mint 10 éve
Offense MVP: Nick Foles
több mint 10 éve
MVP hirdetést még megvárom
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
Asszem kijelenthető, hogy hatalmas húzás volt a ligától ez a ProBowl-megvariálás, nagyon korrekt meccset csaptak a srácok. Vicces volt öten eredménykövetőzni 😀 Jó éjszakát/hajnalt, vagy mi van most.
akkorisredskins
több mint 10 éve
végülis jó meccs voltKmetyGBaromi jó meccs volt ez az eddigi Pro Bowlokhoz képest.
több mint 10 éve
végülis jó meccs volt
több mint 10 éve
Tucker cutKampmanNewton kurta el. Túl lazára vette. 😀
több mint 10 éve
Kampman
28 166
Tucker cut
több mint 10 éve
Kampman
28 166
úgy van, gyáva népnek nincs hazája
több mint 10 éve
Gary21
230
Még mindig jobb az arányom, mint RiversnekTony Gonzalez catch jön 😊Gary21A To-ig stimmel. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
Micsoda izgalmak itt a végén.
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
tipikus, az ellenfél defensenek egyetlen Redskins-es tagjával a hátán ért be 😀😀
akkorisredskins
több mint 10 éve
Tony Gonzalez catch jön 😊Gary21A To-ig stimmel. 😀😀
több mint 10 éve
Gary21
230