RedZone week 8
17 napja
Kampman
28 250
Jó meccsnap volt, a kora esti meccsek között rengeteg alakult izgalmasan, a késő estiek közül pedig volt egy őrült végjáték.
17 napja
shagi0206
10 892
Mondjuk sokat szerintem nem érünk vele, nem hiszem hogy PO-ról kell beszélni az esetünkben. Persze azért jól esik elkapni pár papíron erősebb csapatot 😁Ti meg nagy túlèlők vagytok idèn 😉De jó hogy kivètelesen mi kimaradtunk ebből 😁Hát pedig a meccs 1 bizonyos szakaszában ez benne volt még. De aztán a Bengals megmutatta, hogy miért is kezdett katasztrofálisan: mert szar a védelem (is).
dande2
shagi0206
dande2
17 napja
Packers meccs túlságosan elvonta a figyelmemet, de bazzeg, Browns, Cards, Pats miiiiii
17 napja
Ti meg nagy túlèlők vagytok idèn 😉De jó hogy kivètelesen mi kimaradtunk ebből 😁Hát pedig a meccs 1 bizonyos szakaszában ez benne volt még. De aztán a Bengals megmutatta, hogy miért is kezdett katasztrofálisan: mert szar a védelem (is).
dande2
shagi0206
Szerkesztette: dande2
17 napja
shagi0206
10 892
De jó hogy kivètelesen mi kimaradtunk ebből 😁Hát pedig a meccs 1 bizonyos szakaszában ez benne volt még. De aztán a Bengals megmutatta, hogy miért is kezdett katasztrofálisan: mert szar a védelem (is).
dande2
17 napja
De jó hogy kivètelesen mi kimaradtunk ebből 😁
17 napja
shagi0206
10 892
Te jó èg milyen meccs zárások vannak itt NCAA who 😀😀😀Igen, én is csak kapkodom a fejem, hogy mi van 😀
dande2
17 napja
Te jó èg milyen meccs zárások vannak itt NCAA who 😀😀😀
17 napja
shagi0206
10 892
Idén már nem fogok előfizetni rá, de jövőre nagyot nőtt az esély az idei linkvadászat eredményei miatt.Dazn-on van lehetőség nézni RZ közvetítést?Igen.
shagi0206
Kampman
17 napja
shagi0206
10 892
Dazn-on van lehetőség nézni RZ közvetítést?
17 napja
ozibozi
17 080
Mondjuk ezt a Jets szenvedést sem mindig értem
17 napja
ozibozi
17 080
El is felejtettem…Túl nagy a kínálat az amcsi foci mellett gurulós is nagy meccseket adfél8tól Vikingur - Breidablik izlandi bajnoki döntő!!
ozibozi
Löfli
17 napja
Túl nagy a kínálat az amcsi foci mellett gurulós is nagy meccseket adfél8tól Vikingur - Breidablik izlandi bajnoki döntő!!
ozibozi
17 napja
ozibozi
17 080
Túl nagy a kínálat az amcsi foci mellett gurulós is nagy meccseket ad
17 napja
Cardinals a sorminta alapján ma sima vereség lesz, eddig jól hozzuk
17 napja
Kampman
28 250
Köszönjük a topikot, igyekszünk méltó módon felhasználni mind a négyen.
17 napja
ozibozi
17 080
Ha nem írod ki a 18.00 órás kezdést simán benéztem volna úgy, hogy tegnap már felkészültem a hatórára✌️
17 napja
18:00