San Francisco 49ers - Green Bay Packers
több mint 4 éve
Yikes.Csibecsőr meg + használata, döntse már el, hogy melyiket használja, mert ez így iszonyatosan átláthatatlanra sikeredett.
twitter.com/ScottKacsmar/status/1198815535787642881
iktriad
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 822
Mintha az MM-érába kerültünk volna vissza, érjen véget hamar.Szép hetet.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
shagi0206
10 811
de ettől előzetesen legalább lehetett várni valami jót is (igaz nem lett, de ezt nem tudhatjuk előre).Ezt a mai meccset is vegigneztem..trash talk? van, aki ingerenciát érez arra, hogy nézze azt a műsort? Még ha halálra unnám magam, akkor se azt nézném, hanem inkább a top shopotSanyi egyébként mivel foglalkozik, amikor éppen nem szakért?Egesz pofas eskuvoje volt mint lathattuk trash talkba szoval van ott guba.
Tactful Cactus
JéBé
shagi0206
JéBé
több mint 4 éve
JéBé
6 992
Ezt a mai meccset is vegigneztem..trash talk? van, aki ingerenciát érez arra, hogy nézze azt a műsort? Még ha halálra unnám magam, akkor se azt nézném, hanem inkább a top shopotSanyi egyébként mivel foglalkozik, amikor éppen nem szakért?Egesz pofas eskuvoje volt mint lathattuk trash talkba szoval van ott guba.
Tactful Cactus
JéBé
shagi0206
több mint 4 éve
Rajta kurta sok szilikon meg botox.és a nőn?Iparművészi mellett láttam pár éve a nőjével, elég durva nerc bunda volt rajta.Sanyi egyébként mivel foglalkozik, amikor éppen nem szakért?Egesz pofas eskuvoje volt mint lathattuk trash talkba szoval van ott guba.
Tactful Cactus
JéBé
Sixo
Tactful Cactus
több mint 4 éve
shagi0206
10 811
trash talk? van, aki ingerenciát érez arra, hogy nézze azt a műsort? Még ha halálra unnám magam, akkor se azt nézném, hanem inkább a top shopotSanyi egyébként mivel foglalkozik, amikor éppen nem szakért?Egesz pofas eskuvoje volt mint lathattuk trash talkba szoval van ott guba.
Tactful Cactus
JéBé
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 822
és a nőn?Iparművészi mellett láttam pár éve a nőjével, elég durva nerc bunda volt rajta.Sanyi egyébként mivel foglalkozik, amikor éppen nem szakért?Egesz pofas eskuvoje volt mint lathattuk trash talkba szoval van ott guba.
Tactful Cactus
JéBé
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Iparművészi mellett láttam pár éve a nőjével, elég durva nerc bunda volt rajta.Sanyi egyébként mivel foglalkozik, amikor éppen nem szakért?Egesz pofas eskuvoje volt mint lathattuk trash talkba szoval van ott guba.
Tactful Cactus
JéBé
több mint 4 éve
nnntm
932
“Josh Allen nyert Brandon Allen ellen”
több mint 4 éve
shagi0206
10 811
Kemény dió volt ez a SF, de ilyen lett volna ma nekünk további 26 csapat is.abba mi is benne vagyunk? 😀
Tactful Cactus
több mint 4 éve
JéBé
6 992
Sanyi egyébként mivel foglalkozik, amikor éppen nem szakért?Egesz pofas eskuvoje volt mint lathattuk trash talkba szoval van ott guba.
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 822
Kemény dió volt ez a SF, de ilyen lett volna ma nekünk további 26 csapat is.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Amúgy nála az is nagyon durva, amikor azt mondta, hogy Ertz jobb, mint Kittle vagy Kelsey.
több mint 4 éve
shagi0206
10 811
Sanyi egyébként mivel foglalkozik, amikor éppen nem szakért?megmondóember
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Sanyi egyébként mivel foglalkozik, amikor éppen nem szakért?Edző meg játékos volt pár éve. Meg celeb.
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 822
Sanyi egyébként mivel foglalkozik, amikor éppen nem szakért?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Mikor a pálya szélén mutatták Rodgerst, miközben ment a támadás, még semmit sem sejtettek. 😁Mikor veszik észre ki a QB?Pipa, first down után
Tactful Cactus
gamerkr
több mint 4 éve
shagi0206
10 811
Ezt ki kéne vágni, és eltenni a humorosba.ez sajnos nem vicces.
Cruyffista
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 822
Ezt ki kéne vágni, és eltenni a humorosba.'ott hal meg a medencében'
Cruyffista
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Cruyffista
3 339
Ezt ki kéne vágni, és eltenni a humorosba.
több mint 4 éve
Mikor veszik észre ki a QB?Pipa, first down után
Tactful Cactus
több mint 4 éve
nnntm
932
szerencsére van az a jó tulajdonságom, hogy ki tudom kapcsolni a fejemben a hozzám beszélő embereket. Ez átültethető sanyira is, így csak a vitájuk elejét hallottam (ami bőven elég volt)Osszefoglalva aki 38 pontot szerez a 8-2-es top2 seed ellen annak nem jo a tamadosora
shagi0206
több mint 4 éve
Bohocot csinalunk magunkbol mindenhogy. Kurva kinos meccs-- ismet. Es erre volt ket hetunk keszulni.Na majd figyeld az interjúkat...
JéBé
több mint 4 éve
nnntm
932
Brissett jobb naluk is biztos