San Francisco 49ers - Kansas City Chiefs
több mint 2 éve
Grat a Chiefsnek, kb. izzadás nélkül fújták ki az orrunkat.
több mint 2 éve
Amíg évek óta a tàmadók kevesek egy sb. győzelemhez, most majd aggódhatunk a védelemért is!Sztem nem kell. A Chiefs offense, ha jo napot fog ki, akkor azt ok tudjak, meg alig paran. Nem bantasbol mondom. Ez nem standard. Volt mar iden elit vedelem, ami nem nezett ki jol ellenunk.
Tapsi Hapsi
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
680
Nézzük a meccs jó oldalát:Igen, és mehetünk a ràjàtszàsért.... a baj csak az, hogy ott meg csak a győzelem szàmít.... jó lenne àtlépni az 5.-öt....
- Bosa visszatért, és nem sérült le megint
- CMC egészséges maradt
- Csak Greenlaw esett ki ma, ha jól láttam
Platypus
több mint 2 éve
Platypus
286
Nézzük a meccs jó oldalát:- Bosa visszatért, és nem sérült le megint
- CMC egészséges maradt
- Csak Greenlaw esett ki ma, ha jól láttam
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
680
Amíg évek óta a tàmadók kevesek egy sb. győzelemhez, most majd aggódhatunk a védelemért is!
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
680
Meg ne kapjunk hazai pàlyàn 40+ pontot....Ez elúszott...
Tapsi Hapsi
Platypus
El....
több mint 2 éve
nem kell sok meccset nyerni idén asszem 😀 most fog jönni a neheze
több mint 2 éve
Platypus
286
Hát, bízzunk benne, hogy felépülünk, és a védelem visszatér az év eleji formához - az NFC nem túl erős idén (kivétel NFC East), szóval ott bármi lehetVégre egy racionàlis köztünk.... De ha be is jutunk a ràjàtszàsba így mit vàrhatunk....ma minden csapatrészben királyok vagyunk...Mostmár csak kerüljük el a sérüléseket, a többi nem érdekel...
Nemzetes és Méltóságos petey
Platypus
Tapsi Hapsi
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
680
Végre egy racionàlis köztünk.... De ha be is jutunk a ràjàtszàsba így mit vàrhatunk....ma minden csapatrészben királyok vagyunk...Mostmár csak kerüljük el a sérüléseket, a többi nem érdekel...
Platypus
több mint 2 éve
Platypus
286
ma minden csapatrészben királyok vagyunk...Mostmár csak kerüljük el a sérüléseket, a többi nem érdekel...
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
680
Hàt most mondtàk... 😀 az elitnek tartott védelmünk ma nem elit, igaz nekik is lehet 1-1 rosszabb meccsük. Bàr Én védelempárti vagyok, mondjuk ennél a csapatnàl nem nehéz..... safety!!! Mondjuk az pozitív, hogy a Rams ebben a fordulóban nem jàtszik! 😀
több mint 2 éve
Ebben a L.-ben a védelem is bent lesz, bőven.....gondolod?
Tapsi Hapsi
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
680
Jó reggelt, de miért a 4. negyedben... Kittle1.td a szezonban az fasza, azt hittem, hogy màr csak blokkolni tud.
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
680
valaki mindig elbassza... Kell az a bye week!RT kell
Tapsi Hapsi
Igazad van, még jó, hogy onnan jönnek meg szemből és nem vak oldalról, különben még magàt védeni sem tudnà....
több mint 2 éve
ikszdé. ok.Hat igen, egy olyan szegyenteljes int utan nekem sem lett volna kepessegem arcoskodni 😀😀Nem baj, majd a shanny szerelmei fiuklub geniuszai elmagyarazzak, mekkora win now lehetoseg van ezzel a szerencsetlennel. Gyulolom. Tiszta szivbol gyulolom szaroppolot.szeretném megkérdezni, hogy Szaroppoló hogy baszta el a 3 és 20-at?
dankodavid
dankodavid
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
680
Ne legyünk igazsàgtalanok, idén a zsebirànyítóknak egyàltalàn nem megy.... és talàn màr nem is fog.... Sanyi mint offenz guru... Garoppolo szegény még a végén megsérül!
több mint 2 éve
Platypus
286
Ha nem sérülnek meg többen ma, akkor annyira nincs nagy baj - jövőhéten kell nyerni mindenképp