San Francisco 49ers - Los Angeles Rams
több mint 10 éve
screengrabber.deadspin.com/kevin-harlans-play-by-play-radio-call-of-the-mnf-idiot-1786562558

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ez a Keenum veszélyesen hülye. Most komolyan, hogy lehet ilyen szarul játszani? Ennyit lehet én is tudtam volna. Néha futni, meg össze-vissza dobálni a labdát. A Rams nem tudom mit tervezett idénre, de Keenummal nem lehet ezt a szezont végigjátszani, ha akarnak vmit. Az 1/1-re persze jók lesznek vele, de még azért is harcolni kell majd a Browns-szal.
több mint 10 éve
Ohhh tegyèk be az abszolút győztes meccs vègère Kaepet.Na ezért nem állt fel a himnusznál, mert a térdelést gyakorolta, mint a rúgók a rúgást az oldalvonalnál
Ulvar

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
már csak 9 meccs, hogy Fisher élre álljon a legtöbb L versenyben valahamajd kap élő videóüzeneteket a többi vezetőedzőtől, remarkable achievement, meg hasonló szövegekkel
Höri
több mint 10 éve
Egy punt kellene még a Rams-től az mnf rekord beállításához

---
több mint 10 éve
Ohhh tegyèk be az abszolút győztes meccs vègère Kaepet.
Who's Got It Better Than Us? Nobody!
több mint 10 éve
Tud valaki egy linket, legalább az utsó 5 percet megnézném
több mint 10 éve
A baj az, hogy a W miatt marad Gabika. Nem tudom hogy ez mennyire jó nekünk...A Panthers ellen tökmindegy ki irányít majd....esély na az nincs sok.
Ulvar
több mint 10 éve
már csak 9 meccs, hogy Fisher élre álljon a legtöbb L versenyben valaha
több mint 10 éve
Ami egészen vasárnap estig fog tartaniAz, hogy Fischser még mindig itt van hány játékosnak vágja tönkre a karrierjét?Ahánynak Mularkey
dande
Amúgy nagy köszönet ezért az nfl-nek, mert le lehet írni bármennyire Chipet is, elég volt csak a liga egyik legrutinosabb edzőjével találkoznia, hogy megint géniuszként tetszeleghessen
baggio
több mint 10 éve
A baj az, hogy a W miatt marad Gabika. Nem tudom hogy ez mennyire jó nekünk...
Who's Got It Better Than Us? Nobody!
több mint 10 éve
Az, hogy Fischser még mindig itt van hány játékosnak vágja tönkre a karrierjét?Ahánynak Mularkey
dande
Amúgy nagy köszönet ezért az nfl-nek, mert le lehet írni bármennyire Chipet is, elég volt csak a liga egyik legrutinosabb edzőjével találkoznia, hogy megint géniuszként tetszeleghessen

---
több mint 10 éve
Na, én inkább megyek dolgozni. Kell a pénz tűzifára, amin rituálisan elégethetem az összes Rams-es cuccom...Részvétünk
Pizsama
több mint 10 éve
Én már csak azért szurkolok nehogy pontot napjunk!
több mint 10 éve
Az, hogy Fischser még mindig itt van hány játékosnak vágja tönkre a karrierjét?
több mint 10 éve
Hyde baby!!!
több mint 10 éve
Na, én inkább megyek dolgozni. Kell a pénz tűzifára, amin rituálisan elégethetem az összes Rams-es cuccom...
több mint 10 éve
Patton jó sok büntit összerakott a Ramsnek 2 play alatt 😊
több mint 10 éve
Röhögnék ha Donaldot eltiltanák ,ezért meg is érdemelné.Annyival kevesebb meccset kell legalább Rams mezben játszania
Sixo

---
több mint 10 éve
jajj picinyem elszakadt a cérna