NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
San Francisco 49ers - Miami Dolphins
több mint 3 éve
szép mérkőzés volt, némileg mást vártam részünkről támadóoldalon, ám szerencsére azért maradt szoros.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Egesz jo meccs voltjepp, sérültek épüljenek fel, tanuljuk meg a leckét amit feladott most 9ers aztán jó lesz ez
Adirotor
több mint 3 éve
Egesz jo meccs volt
több mint 3 éve
nem tudom volt-e már olyan, hogy Shanny 2 challange-t is sikeresen dobjon bemeglepő de ma nagyon érzi
Platypus
több mint 3 éve
nem tudom volt-e már olyan, hogy Shanny 2 challange-t is sikeresen dobjon beNem kell fellengzősködni, nekem erősen gondolkodni kell, hogy Kliff nyert már-e challenge-et 😀
Platypus
több mint 3 éve
sajnos ugy tunik nem volt elkapas. : - /
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 3 éve
haaat, ez mar neccesebb
több mint 3 éve
nem tudom volt-e már olyan, hogy Shanny 2 challange-t is sikeresen dobjon be
több mint 3 éve
na itt mi a challenge?hát h nem volt catch
petey
több mint 3 éve
verjem mar a cselendzsbe.
több mint 3 éve
ez tökös volt
több mint 3 éve
nem tudtam mi hiányzott 😀 😀ne vedd magadra csak meccs zone-ban van. legalább ma még nem volt verjemde gondoltam hogy ez a faszszaju meg csellendzseli.szép :/
Ventura
petey
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
ne vedd magadra csak meccs zone-ban van. legalább ma még nem volt verjemde gondoltam hogy ez a faszszaju meg csellendzseli.szép :/
Ventura
petey
több mint 3 éve
de gondoltam hogy ez a faszszaju meg csellendzseli.ez a dolga, nekünk nem lett volna szabad tökölni és gyorsan inditani egy playt
Ventura
több mint 3 éve
de gondoltam hogy ez a faszszaju meg csellendzseli.szép :/
Ventura
több mint 3 éve
de gondoltam hogy ez a faszszaju meg csellendzseli.
több mint 3 éve
jó challange, remélem new yorkban is így látjákha ezt catchnek adják akkor rigged a liga
Platypus
több mint 3 éve
hát ez nem catchEz nem de lehet stands lesz igy
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
jó challange, remélem new yorkban is így látják