San Francisco 49ers - Miami Dolphins
1 feliratkozó
10 napja
szerintem meg elég so-so call volt. whatever, szerencsére csak 3 pontDehogynem. Rég eldobta amikor telibe verte. Szándék sem volt meg hogy ne essen rá.Kifogunk ma szopni most mondom. Ilyen beleszarok hozzáállássaldehogy fogunk. szerintem nem volt textbook teljes súllyal ráesés, Willis bele is fordult
remontada
petey
remontada
10 napja
igen, látom a vibe-on, hát voltunk mi is igy... parszor 😀2 hosszu dribevol 2 fg,nem olyan rossz ez, igaz ez a miami idén nem is tudom , draftra gyur?újáépítés van. a magas draft helyezés meg jön vele.
Josszi
Ventura
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
10 napja
Offense oldalon viszont nálunk 2 drive, 2 TD, többet szerintem nem lehet kérniTd-vel kezdünk másodikban akkor megnyugszon😁
Platypus
10 napja
2 hosszu dribevol 2 fg,nem olyan rossz ez, igaz ez a miami idén nem is tudom , draftra gyur?újáépítés van. a magas draft helyezés meg jön vele.
Josszi
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
10 napja
Offense oldalon viszont nálunk 2 drive, 2 TD, többet szerintem nem lehet kérni
10 napja
Dehogynem. Rég eldobta amikor telibe verte. Szándék sem volt meg hogy ne essen rá.Kifogunk ma szopni most mondom. Ilyen beleszarok hozzáállássaldehogy fogunk. szerintem nem volt textbook teljes súllyal ráesés, Willis bele is fordult
remontada
petey
10 napja
2 hosszu dribevol 2 fg,nem olyan rossz ez, igaz ez a miami idén nem is tudom , draftra gyur?
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
10 napja
Offensive holding? Ilyet is régen hallottam 9ers ellenfélnél
10 napja
Kifogunk ma szopni most mondom. Ilyen beleszarok hozzáállássaldehogy fogunk. szerintem nem volt textbook teljes súllyal ráesés, Willis bele is fordult
remontada
10 napja
Kifogunk ma szopni most mondom. Ilyen beleszarok hozzáállással
10 napja
Így kell bmeg megint elszórakozni egy idióta balfasz védő miatt ahelyett hogy nálunk lenne a labda
10 napja
Köszi, azt hittem megjött az esze, sisak nélkül is hasonlítottRZ-be Aiyukot láttam? Catch után lesérültRobinson, de ugyanúgy 11-esben játszik és hasonlít is Aiyukra sisakban
KeyG
Platypus
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 napja
RZ-be Aiyukot láttam? Catch után lesérültRobinson, de ugyanúgy 11-esben játszik és hasonlít is Aiyukra sisakban
KeyG
10 napja
RZ-be Aiyukot láttam? Catch után lesérültNem, de ha mindenki lesérül......
KeyG
10 napja
RZ-be Aiyukot láttam? Catch után lesérült
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 napja
mi ez a gumipuna hirdetés itt a streamben?algoritmus.
Josszi
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------