San Francisco 49ers - New Orleans Saints
több mint 1 éve
ezeket megye 2-ben már kerítésre tűzték volna(szerintem offside volt de leszarom 😊)ezzel kompenzálták a be nem dobott holdingokat 😀
Nemzetes és Méltóságos petey
Platypus
több mint 1 éve
Platypus
286
(szerintem offside volt de leszarom 😊)ezzel kompenzálták a be nem dobott holdingokat 😀
több mint 1 éve
Platypus
286
azért vicces 1 darab OL holdingot nem dobtak a SaintsreBosát mindig mindneki szabályosan meg tudja tartani.....
több mint 1 éve
Platypus
286
QB sneak 2&9re, ez mi???
több mint 1 éve
mondjuk ha Ward nem üti el Ward elől akkor el is indulhatott volnaKamara egy áldott gyerekmeg a korábban emlegetett mákdaráló is jól jött
Platypus
több mint 1 éve
Platypus
286
Kamara egy áldott gyerekmeg a korábban emlegetett mákdaráló is jól jött
több mint 1 éve
tök jó, eddig az elmúlt 3 hétben semmi sérülés, erre ma hullunk 😕
több mint 1 éve
Tudom, mi Saints fanok keveset birozunk /s, de ez mi a fasz mar megint? 😊
több mint 1 éve
nem azért mondomazért összességében most nem panaszkodhatunk a zebrákra, szerintemHazai pálya...mondjuk itt is volt Aiyukon holding meg facemask..
QB571
Platypus
több mint 1 éve
Platypus
286
azért összességében most nem panaszkodhatunk a zebrákra, szerintemHazai pálya...mondjuk itt is volt Aiyukon holding meg facemask..
QB571
több mint 1 éve
Hazai pálya...mondjuk itt is volt Aiyukon holding meg facemask..
QB571
több mint 1 éve
kurva jó. Mitchellnek vége a meccsnek mára, remélem semmi komoly.legyen már vége ennek a rettenetnek...remélhetőleg W-vel..
több mint 1 éve
QB571
65
Hazai pálya...
több mint 1 éve
Platypus
286
Ne aggodj! En mar most gratulalok nektek a gyozelemhez! Grat 49ers!Jimmy izgalmassá teszi
Kájzerszóze
több mint 1 éve
Ne aggodj! En mar most gratulalok nektek a gyozelemhez! Grat 49ers!
több mint 1 éve
hát elnézve a mai formánkat nem vennék mérget semmirena akkor folytassuk azt a remek hagyományt, hogy nem engedünk pontot a második félidőben.Ahogy elnezem ez siman menni fog....
Kájzerszóze
több mint 1 éve
Platypus
286
Most megnéztem, 4 elkapása volt a TD drive-ban (51 yardot hozott a 61ből)Amúgy hány elkapása volt Jenningsnek ebben a driveban? 4-5?összesen van neki 5
Platypus