San Francisco 49ers - New York Jets
2 hónapja
Steve Ribbed
396
Na ez most egy fasza drive volt, TD-vel a végén. Mason nagyon él a lehetőséggel...
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
2 hónapja
Ez is egy komoly drive volt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Utley
264
A nyakam rá, hogy nincs nála 10 jobb!😃“Top 10 közeli AR”?! Kapcsold ki a mikrofonod…Hát nálam inkább top10-es, mint a liga legdrágább játékosa.
Utley
shagi0206
2 hónapja
Futás elleni védekezésben azért találok kivetni valót 😀
Lesz ez még így se!
2 hónapja
shagi0206
10 921
“Top 10 közeli AR”?! Kapcsold ki a mikrofonod…Hát nálam inkább top10-es, mint a liga legdrágább játékosa.
Utley
2 hónapja
Csita
339
estét, van valakinek egy linkje esetleg?reddit1.nflbite.com/nfl/live/new-york-jets-at-san-francisco-49ers-live-stream
Toto21
2 hónapja
Utley
264
“Top 10 közeli AR”?! Kapcsold ki a mikrofonod…
2 hónapja
Toto21
5 950
jogos nem mondtam milyen link. 😀 Bocs most keltem felestét, van valakinek egy linkje esetleg?www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
Toto21
Negritis, a vajda
2 hónapja
estét, van valakinek egy linkje esetleg?cdn.buffshub.stream/embed77/?event=stack.html&link=1&domain=&force=http%3A%2F%2Fgivemereddit.eu%2Fnfl.php%3Fg%3D49ers&ask=1725930900&lgt=4&noplayer=0
Toto21
én itt nézem
2 hónapja
estét, van valakinek egy linkje esetleg?www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Steve Ribbed
396
Hát elég "nyögvenyelős" volt ez az első negyed... Rozsdás még ez a "fortinájnersz" rendesen...
Szerkesztette: Steve Ribbed
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
2 hónapja
Toto21
5 950
estét, van valakinek egy linkje esetleg?
2 hónapja
milyen reklámok ezek?visszasírom a dominost 😀
2 hónapja
And this ...
— Rich Cimini (@RichCimini) September 10, 2024
The Jets last drive lasted 7:07, longer than any drive they had last season. #Jets
Lesz ez még így se!
2 hónapja
KeyG
9 492
Vagy mert RW-vel és a Broncossal nem Hackett vagy csak Hackett volt a baj.biztos mert fölé tud nőniEl is felejtettem hogy ez az idióta a Jets OC 😀Rodgersnek nem volt baja vele és most sincs. 😀
Heisman nádor
KeyG
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
This speaks volumes:
— Rich Cimini (@RichCimini) September 10, 2024
The Jets have three 3rd down conversions in the first quarter. The most they had in the first quarter of any game last season was 2. #Jets
Lesz ez még így se!
2 hónapja
shagi0206
10 921
biztos mert fölé tud nőniEl is felejtettem hogy ez az idióta a Jets OC 😀Rodgersnek nem volt baja vele és most sincs. 😀
Heisman nádor
KeyG
2 hónapja
KeyG
9 492
El is felejtettem hogy ez az idióta a Jets OC 😀Rodgersnek nem volt baja vele és most sincs. 😀
Heisman nádor
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
El is felejtettem hogy ez az idióta a Jets OC 😀pedig számomra felejthetetlen
Heisman nádor
2 hónapja
Maradjon egészséges mindenki és GW szerintem ALL-Pro lesz idén
Lesz ez még így se!