San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ne vedd el a kedvüket 😃Ja, azért vertük meg őket az elmúlt 10 meccsen. 😀De ti kibaszott mumusok vagytok 😃Meleg lesz ez nagyon ......nem értem mit aggódsz. kifejtetted nemrég hogy egyszerűen nincs gyenge pontotok sehol. 😀
Rózsa Sándor
petey
Rózsa Sándor
Sebii
több mint 5 éve
Sebii
3 526
Ja, azért vertük meg őket az elmúlt 10 meccsen. 😀De ti kibaszott mumusok vagytok 😃Meleg lesz ez nagyon ......nem értem mit aggódsz. kifejtetted nemrég hogy egyszerűen nincs gyenge pontotok sehol. 😀
Rózsa Sándor
petey
Rózsa Sándor
több mint 5 éve
Mondtam a múltkori meccs után hogy érezhető Baldwin hiánya.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
De ti kibaszott mumusok vagytok 😃Meleg lesz ez nagyon ......nem értem mit aggódsz. kifejtetted nemrég hogy egyszerűen nincs gyenge pontotok sehol. 😀
Rózsa Sándor
petey
több mint 5 éve
Rámehettünk volna a 2 pontosra... de ez most nagyon kellett
több mint 5 éve
Exum ha esetleg nem a hitre megy. végülis ebből él a Hawks 80 éve
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hát ez csodalataos volt 😊 Petey Cimbi hol voltak a védők ?? Most Baldwin papárol???
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
Baldwin fantasztikus
több mint 5 éve
Oregon88
423
Tetszik,amit látok.
több mint 5 éve
Meleg lesz ez nagyon ......nem értem mit aggódsz. kifejtetted nemrég hogy egyszerűen nincs gyenge pontotok sehol. 😀
Rózsa Sándor
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Meleg lesz ez nagyon ......
több mint 5 éve
Oregon88
423
Spartan TD 😎
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Celek time!Mullens m8ndig jó !
Mullens nem tolja rosszul
petey
több mint 5 éve
Mit csinál a védelem? 2 jó játék 1 nagy hiba felváltva.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
12th member
1 053
defense gameplay egyelőre kuka azt se tudják hol vannak teljesen üresek az elkapók..
több mint 5 éve
peet_24
275
secondary szekció parádézik...
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
Tedric Thompson felebredhetne mar
több mint 5 éve
Sebii
3 526
Hill ma nagyon vakon van sajna.
több mint 5 éve
12th member
1 053
Dickson parádézik 😀
több mint 5 éve
12th member
1 053
ennél azért több fog kelleni, futás nem nagyon megy (két hete se nagyon)passzra kell építenünk
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
ha nem szedjuk ossze magunkat ugy jarunk mint a cowboys, jovo heten is izgulni kell meg