San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Basszaaaa meg ez kúrva meleg .....
több mint 5 éve
12th member
1 053
na lesz hosszabbitás ki mit gondol? 😀
több mint 5 éve
12th member
1 053
ez ott volt RW kezében és mehettünk volna tovább
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
aaaa Russ hova dobod
több mint 5 éve
Mit magyarázott a kestyűrol???van sima, meg van esőben használandó ami rücskösebb
Rózsa Sándor
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
áá ha az megvan 😊Az akkor csodálatos 😊
petey
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mit magyarázott a kestyűrol???
több mint 5 éve
Mullens basszsus mekkora 2 kapotttökös jampec
Rózsa Sándor
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mullens basszsus mekkora 2 kapott
több mint 5 éve
12th member
1 053
ez a 2 QB hit nekem fájt 😀
több mint 5 éve
jtamas
27
9live.club/watch/seahawks-vs-49ers/tökéletes, köszi!
én itt követem
Sonics
több mint 5 éve
A középső célpont megint a saját lábában esett el gondolom.meg Mullens megint milyeneket dobál ma is 😀 😛
Cruyffista
több mint 5 éve
12th member
1 053
de hiányzik Jani kihagyott extrája..
több mint 5 éve
jtamas
27
esetleg tudna valaki adni egy normálisan működő hd linket?
több mint 5 éve
Cruyffista
3 345
A középső célpont megint a saját lábában esett el gondolom.
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
meleg lesz a pite
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
Ezt nem is mondtam egy szoval semén már sok szezont megértem. amikor szarok voltak, sérülés nélkül. most 2. hét óta így toljuk hogy nincs kezdő offenz. szóval nem divat vagyok.Az egyetlen ember aki ebben a topicban folenyeskedo es kihanemen modon kommentelget az te vagy baratom, de en megertem egy ilyen szezon utanmindig megjelenik valaki és nyom egy arcos kommentet. könnyű felülni ha megy a szekérNa nemondj ilyet én egy csomoszor neketek szurkolok ☺ Héennyit tudtok ez az igazsagjólvan, beleillesz a Hawks szurkolók sorába, nem csalódtam
Mollyhalo
petey
Rózsa Sándor
petey
Mollyhalo
petey
több mint 5 éve
én már sok szezont megértem. amikor szarok voltak, sérülés nélkül. most 2. hét óta így toljuk hogy nincs kezdő offenz. szóval nem divat vagyok.Az egyetlen ember aki ebben a topicban folenyeskedo es kihanemen modon kommentelget az te vagy baratom, de en megertem egy ilyen szezon utanmindig megjelenik valaki és nyom egy arcos kommentet. könnyű felülni ha megy a szekérNa nemondj ilyet én egy csomoszor neketek szurkolok ☺ Héennyit tudtok ez az igazsagjólvan, beleillesz a Hawks szurkolók sorába, nem csalódtam
Mollyhalo
petey
Rózsa Sándor
petey
Mollyhalo
több mint 5 éve
Kurva Mullens barmennyire is szeretem ma kurvara jól dobál nyomás alatt ! Be kéne mára fejeznieazért van mit tanulnia. az előbb a WR 1v1-ben volt egy LB-vel, ott sima 1st down és több.
Rózsa Sándor
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
Az egyetlen ember aki ebben a topicban folenyeskedo es kihanemen modon kommentelget az te vagy baratom, de en megertem egy ilyen szezon utanmindig megjelenik valaki és nyom egy arcos kommentet. könnyű felülni ha megy a szekérNa nemondj ilyet én egy csomoszor neketek szurkolok ☺ Héennyit tudtok ez az igazsagjólvan, beleillesz a Hawks szurkolók sorába, nem csalódtam
Mollyhalo
petey
Rózsa Sándor
petey
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kurva Mullens barmennyire is szeretem ma kurvara jól dobál nyomás alatt ! Be kéne mára fejeznie