San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Te sose vagy 😊AK keszitheted a zsepit!!Nem vagyok elajulva a pályán látottaktól.
12th member
akdestroyer
Örök negatív 😜
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ez az bazdmegggggggggg😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ma védelem fog meccset nyerni
több mint 5 éve
Jimmy G a leggyengébb láncszem....Ez most nem igazán az ő hibája volt. Nem volt ideje behúzni a labdát a testéhez
Alabama Niners
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
AK keszitheted a zsepit!!Nem vagyok elajulva a pályán látottaktól.
12th member
több mint 5 éve
12th member
1 053
AK keszitheted a zsepit!!
több mint 5 éve
Jimmy G a leggyengébb láncszem....
több mint 5 éve
TESSÉk! Mekkora játékos az a 90es, biztos valami sztár egyetemen edződött !
több mint 5 éve
12th member
1 053
1yardert felpalyan nek mentem volna akar ket futassal is eleg toketlen volt igy, jolenne kapott pontok nelkul meguszni mar a felidot
Szerkesztette: 12th member
több mint 5 éve
Vedo egy fejjel atlogott kb arra nem szokas offsidet dobni?😃A fekete vonalat nem a labda vonalában húzták, az számít, és azon nem lógott át
12th member
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
12th member
1 053
Vedo egy fejjel atlogott kb arra nem szokas offsidet dobni?😃
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Nick Bosa mint dpoy gigalolNagyon nem tudott nevet találni.
Jakehomer
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na jó azt hittem jó ómen lesz a 49er logó de nem is jön az eredmény meg még negatív is vagyok szóval vissza csere aztán hát ha 😊
több mint 5 éve
Steve Ribbed
396
Hát basszus nem gondoltam volna ezt írom de jó ha pontot tudunk szerezni ...........Már szereztünk tiz pontot...
Hihetetlen
Rózsa Sándor (betyár)
Kábé annyit mint amennyi yardot a Seattle....
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hát basszus nem gondoltam volna ezt írom de jó ha pontot tudunk szerezni ...........Hihetetlen
több mint 5 éve
Steve Ribbed
396
Wilson harapja a füvet rendesen ma...
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 5 éve
A #D nagyon hasít, remek a nyomás, pörögnek a srácok!
több mint 5 éve
Steve Ribbed
396
Ezaz offense nagyon harmatos, D meg mar elso negyedbe kimeritjukHa a SEA offenz csak ennyit lesz fent mint eddig akkor a D hamar el fog fáradni és egyre többet fog hibázni.
12th member
Szerkesztette: Steve Ribbed
több mint 5 éve
feki
79
Szokásos hivások a 2 yardos futások után 1 passz.Az első negyedre ha működik ha nem ez a terv... De szerencsére vége az első negyednek. Meg is van a hátrány, elkezdhetünk végre játszani
több mint 5 éve
Steve Ribbed
396
A Def ma nem enged túl sok időt a pályán Wilsonnak.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az Szép eddig 8 drive tudtunk vezetni abból 2 puntoltunk 👏👏👏 1 negyed alatt Basszus .......... Pedig olyan pozitív vagyok mindig de így kúrva nehéz lesz