San Francisco 49ers - Tampa Bay Buccaneers
több mint 1 éve
Early indications are that #49ers WR Deebo Samuel did not suffer a serious injury, sources tellúgy legyen
@theScore
. I’m told the First-Team All-Pro WR badly twisted his ankle, but the team is optimistic he’s okay. Deebo will undergo more tests as a precaution.
petey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Early indications are that #49ers WR Deebo Samuel did not suffer a serious injury, sources tell @theScore
. I’m told the First-Team All-Pro WR badly twisted his ankle, but the team is optimistic he’s okay. Deebo will undergo more tests as a precaution.
több mint 1 éve
Booo a Niners D megint TD-t engedett megint a 2. félidőben! Kezdenek ellustulni. 😀
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Okoskáék azt mondják, hogy Deebo boka, lehet nem esik ki a szezonból! Most meg Jimmy Ward! Jöjjenek le a kezdők, nem szabad! A következő meccsre is kell játékos és municíó!!!!
több mint 1 éve
amúgy komolyan van egy, csak sérülésekkel foglalkozó oldal???peteyez mit bizonyít?
🤘gaben🤘
nyomorék egy világ
több mint 1 éve
Na pihentessünk egy kicsit..... 35-0, de a nulla maradjon 0!Teperniük is kell, azután hogy hetek óta előszór a Dolphins felrakott 7 pontot múlt héten a 2. félidőben. 😀
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
ez mit bizonyít?Full analysis⏩https://t.co/LlbQmA8VmD
— Sports Injury Central (@SICscore) December 11, 2022
By video, the Pro Football Docs believe #49ers WR Deebo Samuel DID NOT suffer a season-ending knee injury on this play pic.twitter.com/uPbkYlc5dC
petey
több mint 1 éve
Na pihentessünk egy kicsit..... 35-0, de a nulla maradjon 0!szerintem mindegy, ez már úgyis garbage time
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
Full analysis⏩https://t.co/LlbQmA8VmD
— Sports Injury Central (@SICscore) December 11, 2022
By video, the Pro Football Docs believe #49ers WR Deebo Samuel DID NOT suffer a season-ending knee injury on this play pic.twitter.com/uPbkYlc5dC
Szerkesztette: petey
több mint 1 éve
rookie-ként sztem 😊Law! mit megy ez a faszi idénLehet eddig is ment volna ilyet, de nem volt egy ép szezonja.
petey
shagi0206
több mint 1 éve
Kampman
28 290
2010-ben a HawksEnnek a Tampának az utolsó két fordulóban elég lesz legyőznie a Falconst és a Pantherst és gyakorlatilag meglesz nekik a playoff 8-9-es mérleggel.Seahawks is jutott már be negatív mérleggel. Meg már nem emlékszem, de a Saints is?
Mondjuk onnantól úgyis vége lesz.
Kampman
shagi0206
2014-ben a Panthers
2020-ban a Skins
több mint 1 éve
ú de rühellem ezeket a buzikatMég még még még még, ennyi nem elég!!! 😀
shagi0206
Kampman
több mint 1 éve
Minket vertek a rajatszasban a negativ merlegukkel......Ennek a Tampának az utolsó két fordulóban elég lesz legyőznie a Falconst és a Pantherst és gyakorlatilag meglesz nekik a playoff 8-9-es mérleggel.Seahawks is jutott már be negatív mérleggel. Meg már nem emlékszem, de a Saints is?
Kampman
shagi0206
több mint 1 éve
Ennek a Tampának az utolsó két fordulóban elég lesz legyőznie a Falconst és a Pantherst és gyakorlatilag meglesz nekik a playoff 8-9-es mérleggel.vagy majd megcsörgetik BB-t valami cheat code-ért
Kampman
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Ennek a Tampának az utolsó két fordulóban elég lesz legyőznie a Falconst és a Pantherst és gyakorlatilag meglesz nekik a playoff 8-9-es mérleggel.Seahawks is jutott már be negatív mérleggel. Meg már nem emlékszem, de a Saints is?
Kampman
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Law! mit megy ez a faszi idénLehet eddig is ment volna ilyet, de nem volt egy ép szezonja.
petey
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Ennek a Tampának az utolsó két fordulóban elég lesz legyőznie a Falconst és a Pantherst és gyakorlatilag meglesz nekik a playoff 8-9-es mérleggel.Mondjuk onnantól úgyis vége lesz.
több mint 1 éve
Game Over kb.