NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 661
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
több mint 3 éve
hát szerintem 3. kísérletekre DK, Lockett is megfelelő lenne a maga fölényével, de azért van 2 jobb TE is a csapatba akár ők is opciók lehetnének, de Lockett a legbiztosabb kezd egyértelműenCSak DK 13 labdából 1-et elejt!
12th member
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
12th member
1 053
hát szerintem 3. kísérletekre DK, Lockett is megfelelő lenne a maga fölényével, de azért van 2 jobb TE is a csapatba akár ők is opciók lehetnének, de Lockett a legbiztosabb kezd egyértelműen
Szerkesztette: 12th member
több mint 3 éve
Miért van az, hogy 3rd diwnon rendre a 4-5. wr-t es 3. rb-t keressuk a labdaval? Buntetes jar azert, ha a legjobb jatekosaidat probalod megdobni kritikus helyzetben?Baldwin visszavonult, azóta nincs 3.downos célpont
Sebii
braxa88
Szerintem ebbe inkább ne is bonyolódjunk bele. Braxa azt akarta mondani, hoy ritkán találni olyan idiótát, aki összeszedi a kórház passzokat, hogy utána alig 30 évesen visszavonulhasson, mert a teste nem bírja már.célpont lenne csak nem vesszük elő 3.ra kb sohaMiért van az, hogy 3rd diwnon rendre a 4-5. wr-t es 3. rb-t keressuk a labdaval? Buntetes jar azert, ha a legjobb jatekosaidat probalod megdobni kritikus helyzetben?Baldwin visszavonult, azóta nincs 3.downos célpont
Sebii
braxa88
12th member
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
braxa88
12 534
ki?célpont lenne csak nem vesszük elő 3.ra kb sohaMiért van az, hogy 3rd diwnon rendre a 4-5. wr-t es 3. rb-t keressuk a labdaval? Buntetes jar azert, ha a legjobb jatekosaidat probalod megdobni kritikus helyzetben?Baldwin visszavonult, azóta nincs 3.downos célpont
Sebii
braxa88
12th member
több mint 3 éve
12th member
1 053
célpont lenne csak nem vesszük elő 3.ra kb sohaMiért van az, hogy 3rd diwnon rendre a 4-5. wr-t es 3. rb-t keressuk a labdaval? Buntetes jar azert, ha a legjobb jatekosaidat probalod megdobni kritikus helyzetben?Baldwin visszavonult, azóta nincs 3.downos célpont
Sebii
braxa88
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Miért van az, hogy 3rd diwnon rendre a 4-5. wr-t es 3. rb-t keressuk a labdaval? Buntetes jar azert, ha a legjobb jatekosaidat probalod megdobni kritikus helyzetben?Baldwin visszavonult, azóta nincs 3.downos célpont
Sebii
több mint 3 éve
12th member
1 053
Miért van az, hogy 3rd diwnon rendre a 4-5. wr-t es 3. rb-t keressuk a labdaval? Buntetes jar azert, ha a legjobb jatekosaidat probalod megdobni kritikus helyzetben?akkor félő hogy haladnánk is..
Sebii
több mint 3 éve
Sebii
3 526
Miért van az, hogy 3rd diwnon rendre a 4-5. wr-t es 3. rb-t keressuk a labdaval? Buntetes jar azert, ha a legjobb jatekosaidat probalod megdobni kritikus helyzetben?
több mint 3 éve
braxa88
12 534
A közönség a csapatot, a játékosokat, vagy az edzőket fujjolja?puntot
shagi0206
több mint 3 éve
braxa88
12 534
nem nagyon tudnék rosszabb QBt mondani wilsonnál 3.downon(abban az irányba halad a csávó, hogy lassan nem csak 3.on)
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
A közönség a csapatot, a játékosokat, vagy az edzőket fujjolja?
több mint 3 éve
12th member
1 053
ez vicc 😀 erre meg nem stands a review eredménye
több mint 3 éve
12th member
1 053
akkor most jöhet 3 incomplete passz
több mint 3 éve
Baj van redzoneban van a csapat
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Sebii
3 526
Tudom, mi mind kulonbozoek vagyunk!Meg se probaljuk megint a 3&longot. Gyava szarok vagyunkén nem!
Sebii
Cancel Culture
több mint 3 éve
Meg se probaljuk megint a 3&longot. Gyava szarok vagyunkén nem!
Sebii
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Sebii
3 526
Meg se probaljuk megint a 3&longot. Gyava szarok vagyunk
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
A dallas szerzett is. De én nem nekik kértem