Seattle Seahawks - Buffalo Bills
17 napja
szívesen ! 😀Köszönjükeddig van neki 2.5 vagy 3 összesenLesz ott Verse-nek minimum 3 sackje is. Staford lubickolni fog ez ellen a védelem ellen.Verse 8-10 QB hit. Valszeg egyedül szétszedi az OLt és megnyeri a meccset.Ez már a hurrá optimizmus. De itt már az se segít. Ha jövő héten a Rams is kivégez minket (aminek kurva nagy esélye van) ezt a szezont temethetjuk is.Egyelőre inkább saját magunkat verjük meg…nem a Bills alázEmber, Mit nézel?!
2x voltunk pár yardra amiből 3pont lett, félidő végén az FG helyett engedtük tovább őket Hall hülyesége miatt…ideális esetben 14-10 kellett volna legyen a félidő nekünk😀
Persze a Bills a jobb csapat de meccsben lehetnénk simán…
12th member
braxa88
KB23
Kyren W 150 futott yard
Nacuarol és Kupprol nem is beszéltem
Remélem nem lesz megalázó kiütés.
braxa88
KB23
Helmut Zimmer
Dee Williams mi az anyját csinál még a csapatban?!
braxa88
17 napja
KB23
781
Karrier napot tart ellenünk, hisz ez a mi szexepilunk 😄eddig van neki 2.5 vagy 3 összesenLesz ott Verse-nek minimum 3 sackje is. Staford lubickolni fog ez ellen a védelem ellen.Verse 8-10 QB hit. Valszeg egyedül szétszedi az OLt és megnyeri a meccset.Ez már a hurrá optimizmus. De itt már az se segít. Ha jövő héten a Rams is kivégez minket (aminek kurva nagy esélye van) ezt a szezont temethetjuk is.Egyelőre inkább saját magunkat verjük meg…nem a Bills alázEmber, Mit nézel?!
2x voltunk pár yardra amiből 3pont lett, félidő végén az FG helyett engedtük tovább őket Hall hülyesége miatt…ideális esetben 14-10 kellett volna legyen a félidő nekünk😀
12th member
braxa88
KB23
Kyren W 150 futott yard
braxa88
KB23
Helmut Zimmer
17 napja
eddig van neki 2.5 vagy 3 összesenLesz ott Verse-nek minimum 3 sackje is. Staford lubickolni fog ez ellen a védelem ellen.Verse 8-10 QB hit. Valszeg egyedül szétszedi az OLt és megnyeri a meccset.Ez már a hurrá optimizmus. De itt már az se segít. Ha jövő héten a Rams is kivégez minket (aminek kurva nagy esélye van) ezt a szezont temethetjuk is.Egyelőre inkább saját magunkat verjük meg…nem a Bills alázEmber, Mit nézel?!
12th member
braxa88
KB23
Kyren W 150 futott yard
braxa88
KB23
17 napja
KB23
781
Lesz ott Verse-nek minimum 3 sackje is. Staford lubickolni fog ez ellen a védelem ellen.Verse 8-10 QB hit. Valszeg egyedül szétszedi az OLt és megnyeri a meccset.Ez már a hurrá optimizmus. De itt már az se segít. Ha jövő héten a Rams is kivégez minket (aminek kurva nagy esélye van) ezt a szezont temethetjuk is.Egyelőre inkább saját magunkat verjük meg…nem a Bills alázEmber, Mit nézel?!
12th member
braxa88
KB23
Kyren W 150 futott yard
braxa88
17 napja
KB23
781
Én arra vagyok/leszek kíváncsi, ha ez a teljesítmény így megy tovább, kitől fog megválni Meki? Frazier, Grubb? Vagy a főnök asszony azt mondja, hát ez nem jött be, jöhet Ben Johnson.
17 napja
KB23
781
Ez már a hurrá optimizmus. De itt már az se segít. Ha jövő héten a Rams is kivégez minket (aminek kurva nagy esélye van) ezt a szezont temethetjuk is.Egyelőre inkább saját magunkat verjük meg…nem a Bills alázEmber, Mit nézel?!
12th member
braxa88
17 napja
Frazier megérdemli. Még mindig haragszom 13 mp miattén is
Bazsinho
17 napja
Figyi! ennél gyengébb csapattal legutóbb 10 ponton belül volt a Hawks -úgy hogy White- Poyer- Hyde -Milano sor játszott odat, ja meg Diggs. Nem volt agyonverés. Ez most az. És az a legnagyobb gondom, hogy szikrányi esélyt sem látok arra, hogy ezek a fiúk- Schneider & "Meki" & Frazier záros határidőn belül bármit is megoldanak itt.Pedig Mora alatt egész jó csapat volt, és valóban egy olyan otvar szezont még nem láttam a csapattól.De ez is outcoach- ennyire felkészületlennek kb. Jim Mora alatt láttam a csapatot.Ez akkor se magyarázza hogy a védelem képtelen levinni az embereket. A támadók meg saját magukat verik meg a sok balfasz mozdulattal. Ne mond, hogy a rossz snap, az hogy ralep az center Geno lábára az outcouch? Ez szimpla gyökerség. Plusz a támadó fal egy rakás szar, ahol az nem megy át aki nem akar. Pontositok mert Walker akarna, de kurvara nem adnak neki esélyt.Szar nézni, hogy ennyire megalázzák a csapatot, de mégis bennem van hogy egy bills ellen játszunk, rebuild van. De jó lenne ha nem chokkerkednenk ennyit és tudná a védelem szerelniMég egyszer, a Bills vágta ki a kerete felét, nem a Seattle. Kúrva nagy outcoach van!
KB23
Helmut Zimmer
KB23
Senki nem tartott Schneider fejéhez puskát, hogy ne erősítse meg a támadófalat.
Helmut Zimmer
Én most úgy érzem, hogy MacDonald nem tudja, hova nyúljon. Látom rajta, hogy teljesen kétségbe van esve, hogy most mi a frászt csináljak? Nem látom azt az erőt amit egy edzőnek mutatnia kellene.
KB23
Ha 8 on belül húzunk, akkor remélem lapát minél hamarabb a fiúknak, és valami kompetens csapat húzza be a következő csapat kulcs játékosait.
17 napja
Bazsinho
998
Frazier megérdemli. Még mindig haragszom 13 mp miatt
17 napja
Az egyetlen dolog ami felbasz ezen a meccsen, hogy kajak az ellenfélnél lévő Bills HC miatt fogok fantasyben kikapni.
17 napja
KB23
781
Pedig Mora alatt egész jó csapat volt, és valóban egy olyan otvar szezont még nem láttam a csapattól.De ez is outcoach- ennyire felkészületlennek kb. Jim Mora alatt láttam a csapatot.Ez akkor se magyarázza hogy a védelem képtelen levinni az embereket. A támadók meg saját magukat verik meg a sok balfasz mozdulattal. Ne mond, hogy a rossz snap, az hogy ralep az center Geno lábára az outcouch? Ez szimpla gyökerség. Plusz a támadó fal egy rakás szar, ahol az nem megy át aki nem akar. Pontositok mert Walker akarna, de kurvara nem adnak neki esélyt.Szar nézni, hogy ennyire megalázzák a csapatot, de mégis bennem van hogy egy bills ellen játszunk, rebuild van. De jó lenne ha nem chokkerkednenk ennyit és tudná a védelem szerelniMég egyszer, a Bills vágta ki a kerete felét, nem a Seattle. Kúrva nagy outcoach van!
KB23
Helmut Zimmer
KB23
Helmut Zimmer
Én most úgy érzem, hogy MacDonald nem tudja, hova nyúljon. Látom rajta, hogy teljesen kétségbe van esve, hogy most mi a frászt csináljak? Nem látom azt az erőt amit egy edzőnek mutatnia kellene.
17 napja
Megfogadtam, hogy minden meccsünket végig fogom nézni idén, de ezt már nem bírom. Ez már alul múlja a Carroll érát.Ott a pont. Hát ez valóban igencsak alulmúlja a Carroll érát, főleg az 1. felét.
KB23
17 napja
Nekünk nem szokott , de most mèg szerencsènk is van..
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
17 napja
shagi0206
10 892
Megfogadtam, hogy minden meccsünket végig fogom nézni idén, de ezt már nem bírom. Ez már alul múlja a Carroll érát.El vagytok kényeztetve 😀
KB23
17 napja
De ez is outcoach- ennyire felkészületlennek kb. Jim Mora alatt láttam a csapatot.Ez akkor se magyarázza hogy a védelem képtelen levinni az embereket. A támadók meg saját magukat verik meg a sok balfasz mozdulattal. Ne mond, hogy a rossz snap, az hogy ralep az center Geno lábára az outcouch? Ez szimpla gyökerség. Plusz a támadó fal egy rakás szar, ahol az nem megy át aki nem akar. Pontositok mert Walker akarna, de kurvara nem adnak neki esélyt.Szar nézni, hogy ennyire megalázzák a csapatot, de mégis bennem van hogy egy bills ellen játszunk, rebuild van. De jó lenne ha nem chokkerkednenk ennyit és tudná a védelem szerelniMég egyszer, a Bills vágta ki a kerete felét, nem a Seattle. Kúrva nagy outcoach van!
KB23
Helmut Zimmer
KB23
17 napja
KB23
781
Megfogadtam, hogy minden meccsünket végig fogom nézni idén, de ezt már nem bírom. Ez már alul múlja a Carroll érát.
17 napja
KB23
781
MacDonald meg lassan elsírja magát. Amit meg is értek
17 napja
Egyelőre inkább saját magunkat verjük meg…nem a Bills alázvége az F1-nek. hát, pls csekkold a számokat. futott yard, passzolt yard. az kiadja a matekot.
12th member
17 napja
KB23
781
Ez akkor se magyarázza hogy a védelem képtelen levinni az embereket. A támadók meg saját magukat verik meg a sok balfasz mozdulattal. Ne mond, hogy a rossz snap, az hogy ralep az center Geno lábára az outcouch? Ez szimpla gyökerség. Plusz a támadó fal egy rakás szar, ahol az nem megy át aki nem akar. Pontositok mert Walker akarna, de kurvara nem adnak neki esélyt.Szar nézni, hogy ennyire megalázzák a csapatot, de mégis bennem van hogy egy bills ellen játszunk, rebuild van. De jó lenne ha nem chokkerkednenk ennyit és tudná a védelem szerelniMég egyszer, a Bills vágta ki a kerete felét, nem a Seattle. Kúrva nagy outcoach van!
KB23
Helmut Zimmer
17 napja
Egyelőre inkább saját magunkat verjük meg…nem a Bills alázEzt majd lécci Undynak is ismételd meg, amikor olyanokat írogat, hogy: "mindenki annyira játszik jól amennyire hagyják"
12th member
17 napja
12th member
1 053
Egyelőre inkább saját magunkat verjük meg…nem a Bills aláz2x voltunk pár yardra amiből 3pont lett, félidő végén az FG helyett engedtük tovább őket Hall hülyesége miatt…ideális esetben 14-10 kellett volna legyen a félidő nekünk😀
17 napja
Na, hat ezzel kinozni lehet. Tisztelet azoknak akik maradnak.Szasz Funky!
Egy jobb meccsunkre jut ketto olyan, amiben nonstop balfaszkodunk.
Tovabbi szep estet!
funkyparduc
17 napja
Na, hat ezzel kinozni lehet. Tisztelet azoknak akik maradnak. Egy jobb meccsunkre jut ketto olyan, amiben nonstop balfaszkodunk.
Tovabbi szep estet!
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
17 napja
Szar nézni, hogy ennyire megalázzák a csapatot, de mégis bennem van hogy egy bills ellen játszunk, rebuild van. De jó lenne ha nem chokkerkednenk ennyit és tudná a védelem szerelniMég egyszer, a Bills vágta ki a kerete felét, nem a Seattle. Kúrva nagy outcoach van!
KB23